Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului" a îmbrăcat o ținută leopard. Cum s-a afișat vedeta în mediul online

Publicat pe 17.04.2023 la 19:41 Actualizat pe 17.04.2023 la 20:25

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului" a îmbrăcat o ținută leopard. Cum s-a afișat vedeta în mediul online.

Özge Özpirinçci poartă o pereche de pantaloni lungi, o bluză cu dungi și are părul coafat

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului" a îmbrăcat o ținută leopard

Happy Channel

Özge Özpirinççi se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de protagonistă în serialul “Femeie împotriva destinului” și a reușit să încânte fanii de pretutindeni. S-a căsătorit cu actorul celebru Burak Yamantürk în 2021 și au împreună o fetiță pe nume Mercan.

Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat o ținută leopard

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o ținută leopard, cu zâmbetul pe buze. Pantaloni lungi și o bluză cu mâneci lungi întregesc ținuta. De asemenea, poartă un top negru care îi lasă la vedere un lanț. Părul lung îi scoate în evidență trăsăturile feței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Safari în oraș”, a scris vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului la secțiunea descrierii. Comentariile internauților nu au întârziat să apară, printre ele fiind cele care i-au lăudat ținuta neobișnuită până acum.

“Este minunată în toate sensurile posibile”, “Așteptăm un nou serial TV, ne e dor de tine”, “Tu mă faci să mă iubesc”, “Doamne, am văzut o persoane naturală, nu-mi vine să cred”, au scris prietenii virtuali. Dacă pentru o lungă perioadă de timp a ținut să ascundă chipul fiicei sale, vedeta a publicat recent mai multe imagini cu Mercan pe Instagram. Cu toate că a lipsit pentru o lungă perioadă de timp de pe micile ecrane, actrița este gata să revină în atenția fanilor.

Aceasta va face parte dintr-o piesă de teatru și de asemenea va fi alături de distribuția unui proiect digital. Nu a uitat să menționeze în mediul online și de victimele afectate de cutremurele din Turcia care la începutul acestui an s-au trezit fără familii și fără locuințe.

“Așteptăm să ajutăm în continuare. Alegerile se apropie, suntem entuziasmați.”, a declarat vedeta din Turcia. Și-a dedicat o bună parte din timp familiei și acum este gata să revină în atenția celor care o îndrăgesc.

În articolul

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului" a îmbrăcat o ținută leopard. Cum s-a afișat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x