Özge Özpirinççi a postat o serie de fotografii de pe vremea când era însărcinată. Cum arăta actrița cu burtică

Publicat pe 06.07.2022 la 12:39 Actualizat pe 06.07.2022 la 13:15

Özge Özpirinççi a postat o serie de fotografii de pe vremea când era însărcinată, în diferite faze ale celor nouă luni. Cum arăta actrița cu burtică și ce i-au transmis fanii din mediul online.

Özge Özpirinççi poartă pantaloni verde muștar, are părul scurt și ține în mâna stângă o cană

Özge Özpirinççi din "Femeie în înfruntarea destinului"

Profimedia Images

Özge Özpirinççi se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Cu toate că pentru o perioadă nedeterminată a renunțat la prezența pe platourile de filmare pentru a se dedica exclusiv creșterii micuței sale, vedeta din “Flăcările destinului” nu uită de fanii din mediul online, acolo unde continuă să fie activă atunci când îi permite timpul.

Özge Özpirinççi a postat o serie de fotografii de pe vremea când era însărcinată

Özge Özpirinççi a devenit mămică acum 8 luni, după o relație de 8 ani cu actorul de origine turcă Burak Yamantürk. Pe tot parcursul sarcinii, vedeta a continuat să fie activă în mediul online și să-și trăiască zilele de vacanță alături de prieteni și oamenii dragi. Deși vedeta din “Flăcările destinului” s-a arătat puțin confuză în fața alegerii numelui micuței, în cele din urmă decizia a fost luată.

Una dintre variantele numelor pe care Özge Özpirinççi le-a avut pe listă a fost “Grape” ( Strugure), însă partenerul acesteia nu a fost de acord cu decizia luată. Imediat cum a aflat că va deveni mămică pentru prima oară, Özge Özpirinççi a decis să-și unească destinul cu cel al lui Burak Yamantürk. În cele din urmă, micuța a primit numele de “Mercan” și a avut 50 de cm și 3.2 grame la naștere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Burak nu-și va numi fetița până nu o va vedea.”, spunea vedeta acum ceva timp, conform Seriesturkish.com. Micuța este zodia Săgetător, iar Özge Özpirinççi spune că va deveni o luptătoare datorită multiplelor calități pe care le are acest nativ. Născută pe 30 noiembrie, prima fiică a vedetei din „Flăcările destinului” nu a fost văzută până acum.

Citește și: Can Yaman, aparitie răvășitoare pe rețelele de socializare. Cum a apărut îndrăgitul actor

Celebra sa mamă nu i-a arătat chipul în mediul online. În afară de singura fotografie în care i se văd piciorușele, vedeta nu a ținut până acum să fac publică figura copilului. Özge Özpirinççi a postat o serie de fotografii de pe vremea când era însărcinată și s-a arătat în diferite ipostaze în decursul celor nouă luni.

Özge Özpirinççi nu își imagina că va deveni mămică

Cu doar câteva luni înainte de a deveni mămică pentru prima oară, Özge Özpirinççi spunea că nu se vede în acest rol. Ba mai mult, devenea foarte vehementă atunci când ideea căsniciei apărea în discuție. Cea care a interpretat-o pe “Bahar” în serialul “Femeie în înfruntarea destinuliu” a reușit să demonstreze astfel că este o actriță desăvârșită, dar și o mamă dedicată.

În cadrul celebrei producții a jucat rolul unei mame a doi copii: Kübra Süzgün și Ali Semi Sefil. Aceștia au rămas orfani, dar și ea văduvă. Cu timpul, aceasta i-a apărat pe micuți indiferent de situație. Contrar personajului său, vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” nu și-a imaginat că va intra în pielea personajului și în viața reală, în rolul de mămică.

Citește și: Arturo Peniche divorțează după 40 de ani de căsnicie. Actorul și soția lui nu au reușit să ajungă la un consens

“Simt că deja suntem căsătoriți. Nu am nevoie de niciun act pentru a-mi formaliza relația.”, a declarat Özge Özpirinççi, conform California18.com. Aceasta a specificat faptul că în timpul liber preferă să facă drumeții în natură și să se bucure de fiica sa.

În articolul

Özge Özpirinççi a postat o serie de fotografii de pe vremea când era însărcinată. Cum arăta actrița cu burtică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x