Özge Özpirinççi a postat prima fotografie după ce a devenit mămică pentru prima oară. Cum arată vedeta

Publicat pe 25.02.2022 la 19:57 Actualizat pe 25.02.2022 la 20:26

Özge Özpirinççi a postat prima fotografie pe rețelele de socializare după ce a devenit mămică. Fanii au reacționat imediat și au rămas impresionați. Cum arată vedeta.

Özge Özpirinççi poartă o bluză în dungi și are părul prins

Özge Özpirinççi din "Femeie în înfruntarea destinului"

Happy Channel

Özge Özpirinççi a postat prima fotografie pe rețelele de socializare după ce a devenit mămică. Deși vedeta nu a postat încă o fotografie clară cu bebelușul, iată că o altă ființă dragă îi înseninează zilele vedetei. Este vorba despre patrupedul cu care actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” a fost văzută deseori în mediul online.

Cum arată Özge Özpirinççi după naștere și cum au reacționat fanii atunci când au văzut-o pentru prima dată pe vedeta lor preferată după ce a devenit mămică pentru prima dată.

Özge Özpirinççi a postat prima fotografie pe rețelele de socializare după ce a devenit mămică

Özge Özpirinççi și-a emoționat fanii cu cea mai nouă fotografie din mediul online, acolo unde apare alături de patrupedul său. Actrița a lăsat un comentariu emoționant, iar fanii au reacționat imediat. Cei care o îndrăgesc nu au mai văzut-o pe vedetă de când această a devenit mămică pentru prima dată.

“Să fim mereu binecuvântați și să vedem poze cu Mercan sănătos.”, a scris vedeta în dreptul fotografiei. Peste 70 de mii de fani i-au apreciat fotografia și sute de comentarii au apărut în dreptul postării. Nu este de mirare, având în vedere că peste 3 milioane de internauți din întreaga lume așteaptă nerăbdători de fiecare dată când actrița este prezentă în online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Faimoasa actriță din “Femeie în înfruntarea destinului” a fost văzută de jurnaliști la doar două săptămâni de la naștere. Alături de soțul ei, Özge Özpirinççi a ieșit la o plimbare relaxantă cu câinile. Cei doi au fost asaltați cu întrebări, iar vedeta a răspuns fiecăruia în parte. Fanii nu au putut să nu observe că Özge Özpirinççi are o ținută de invidiat, cu toată că a devenit mămică pentru prima oară acum scurtă vreme.

Özge Özpirinççi, de-a lungul timpului

Özge Özpirinçci este căsătorită cu Burak Yamantürk din 2021, însă cei doi se iubesc de mai bine de șapte ani. În luna iunie a aceluiaș an, actrița și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru prima oară. Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla pe platourile de filmare, iar nunta alături de partenerul ei s-a întâmplat destul de repede, alături de oamenii dragi. Deși Ozge ar fi preferat ca evenimentul să aibă loc după naștere, iată că lucrurile nu s-au petrecut tocmai după voia ei.

Pe tot parcursul sarcinii, actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” nu a ținut să posteze prea multe fotografii cu burtica, însă prietenii au fost cei care nu au lăsat pe vedetă să fie uitată. Postarea în care Özge Özpirinçci a apărut cu burtica de gravidă cu o lună înainte de a deveni mămică pentru prima oară a fost postată de Birsen Berrak Tuzunatac, o actriță din Turcia și prietena vedetei.

“Înainte de răsărit, cu adevărat”, a scris Birsen, făcând referire la faptul că prietena ei mai are puțin și devină mămică pentru prima dată. “Noi arătăm soarele aici”, a scris și actrița din “Femeie în înfruntarea destinului”. Comentariile internauților nu au întârziat să apară, așa că cei mai mulți dintre fani au căzut de acord că numele fetiței va fi “Sun”, adică Soare. Cu toate acestea, vedeta s-a răzgândit pe parcurs.

În articolul

Özge Özpirinççi a postat prima fotografie după ce a devenit mămică pentru prima oară. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x