Ozge Ozpirincci, așa cum nu a mai fost văzută până acum. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului”, pe tocuri și cu părul lung

Publicat pe 04.12.2021 la 14:33 Actualizat pe 04.12.2021 la 15:02

Ozge Ozpirincci, frumoasa actriță din “Femeie în înfruntarea destinului”, va deveni mămică în curând. Deși acum are burtică și părul scurt, o fotografie de pe vremea când avea o siluetă de invidiat a apărut pe rețelele de socializare. Cum arată vedeta pe tocuri și cu părul lung.

Ozge Ozpirincci stă alături de soțul ei. Amândoi poartă ținute închise la culoare

Ozge Ozpirincci și Burak Yamanturk în cadrul 'Eurohoops' în anul 2017 în Istanbul

Getty Images

Ozge Ozpirincci, talentata actriță pe care fanii au putut să o vadă în serialul turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, va deveni mămică în mai puțin de o lună. Deși acum s-a tuns și are burtică de gravidă, în trecut actrița nu se sfia să poarte haine care să îi lase la vedere trupul bine lucrat.

Este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, iar fanii așteaptă cu nerăbdare momentul în care va aduce pe lume prima ei fetiță. Până atunci, internauții își aduc aminte de ea așa cum era pe vremea când încă pășea pe platourile de filmare sau în studiourile foto.

Cea mai recentă fotografie din online, o arată pe Ozge Ozpirincci încălțată cu tocuri și având părul lung.

Ozge Ozpirincci, așa cum nu a mai fost văzută până acum

Într-o fotografie apărut recent pe rețelele de socializare, Ozge Ozpirincci apare cu pantaloni de piele, un tricou mulat, părul lung și tocuri.

Toată lumea știa că celebra actriță din “Femeie în înfruntarea destinului” este de o frumusețe rară, însă puțini au mai văzut-o până acum într-o astfel de ipostază. Deși acum se apropie de data în care va aduce pe lume prima ei fetiță, iată că a fost o vreme când Ozge Ozpirincci avea o siluetă trasă prin inel. Drept dovadă, stă fotografia din online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, cu doar o lună înainte de naștere, actrița s-a fotografiat pe plajă, cu burtica de gravidă la vedere. Alături de prieteni, Ozge Ozpirincci petrece clipe minunate.

Birsen Berrak Tuzunatac, o cunoscută actriță din Turcia, a fost cea care le-a arătat fanilor de pe Instagram, fotografia cu Ozge Ozpirincci înainte de a naște. Se pare că cele două împărtășesc o prietenie de mai multă vreme.

Cele două au vrut să scoată în evidență faptul că micuța va primi numele “Sun” ( Soare), asta după ce actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a dorit să-și numească fiica “Grape” ( Strugure).

Ce nume a ales Ozge Ozpirincci pentru fiica sa

Imediat după postarea actriței Birsen Berrak Tuzunatac, oamenii și-au dat seama că fetița lui Ozge se va numi “Sun”.

Înainte de această alegere, nimeni nu a fost de acord ca micuța să primească numele de “Grape”. Se pare că nici soțul vedetei nu a fost prea încântat. Ozge Ozpirincci și arătat dezamăgirea pe rețelele sociale, însă în cele din urmă decizia finală a bucurat-o.

Cu toate că Ozge Ozpirincci nu postează foarte des fotografii cu burtica de gravidă, iată că prietenii îi țin fanii la curent și sunt dispuși să-i bucure pe aceștia cu fiecare apariție a vedetei. Aceasta are peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde are deja postate 1,358 de fotografii și filmulețe.

Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla pe platourile de filmare, iar nunta alături de partenerul ei s-a întâmplat destul de repede, alături de oamenii dragi. Deși Ozge ar fi preferat ca evenimentul să aibă loc după naștere, iată că lucrurile nu s-au petrecut tocmai după voia ei.

În articolul

Ozge Ozpirincci, așa cum nu a mai fost văzută până acum. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului”, pe tocuri și cu părul lung

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x