Özge Özpirinçci, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 12.04.2022 la 13:36 Actualizat pe 12.04.2022 la 14:27

După ce a devenit mămică recent, Özge Özpirinçci a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională. Ce a declarat vedeta și când va păși din nou pe platourile de filmare.

După ce a devenit mămică recent, Özge Özpirinçci a lipsit în repetate rânduri din mediul online, acolo unde obișnuia să-și încânte fanii cu fotografii și filmulețe. Aceasta a postat o singură imagine alături de micuță, arătându-i acesteia doar mânuța.

Se numără printre cele mai apreciate artiste ale momentului și în ciuda faptului că este căutată pentru tot mai multe proiecte, Özge Özpirinçci continuă să-și exercite activitățile personale.

Özge Özpirinçci, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională

După lungi dezbateri în ceea ce privește numele micuței sale, Özge Özpirinçci a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase și a devenit mămică pentru prima oară. Aceasta fost botez ată “Mercan”, ceea ce înseamnă “Coral”. Cu toate că vedeta nu a oferit până acum nicio fotografie cu chipul fiicei sale, fanii așteaptă cu nerăbdare acest lucru.

Până atunci, numele actriței este asociat cu diverse proiecte de viitor. Aceasta a oferit totuși un răspuns ferm care i-a liniștit atât pe producători, cât și pe fani. Deși a primit o propunere inedită din partea lui Yavuz Tuğrul, aceasta nu are nicio intenție de a revenit pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu va fi niciun proiect, nu vă faceți griji.”, a declarat Özge Özpirinçci, conform Seriesturkish.com. Producția în care actrița urma să fie distribuită a început deja, însă aceasta a vorbit deja despre problemele personale care o țin deja ocupată în cea mai mare parte a timpului.

“Sunt preocupată de Mercan la momentul actual, o cresc. Sunt întotdeauna cu ea.”, a spus celebra actriță din “Femeie în înfruntarea destinului”. Özge Özpirinçci poate fi văzută la momentul actual în seria “Yakamoz S-245” alături de Kıvanç Tatlıtuğ. La fel ca și colega sa de platou, actorul a devenit de curând tătic și l-a numit pe fiul său “Kurt”.

Citește și: Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

Özge Özpirinçci și Kıvanç Tatlıtuğ au rămas buni prieteni de pe platourile de filmare, iar în prezent cei doi comunică în fiecare zi despre micuții pe care i-au întâmpinat nu demult pe lume. “Vorbim tot timpul. I-a dat un nume foarte frumos băiețelului său.”, a mărturisit Özge Özpirinçci.

Özge Özpirinçci, viața și cariera profesională de-a lungul timpului

Özge Özpirinçci a declarat că la momentul actual nu își va lua niciun angajament profesional, asta pentru că își dorește ca perioada următoare să și-o dedice exclusiv fiicei sale, Mercan. În ciuda faptului că s-a căsătorit recent, actrița a declarat de-a lungul timpului că nu are nevoie de acte pentru a fi fericită și că își poate exprima dragostea la fel de bine în orice fel de ipostază.

De-a lungul timpului, actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” nu s-a văzut niciodată în ipostaza de mămică, însă recent a declarat că este cel mai frumos sentiment pe care l-a încercat vreodată. De asemenea, aceasta își petrecere tot timpul alături de Burak Yamantürk și micuța Mercan.

Citește și: Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum atipic. Cum s-a lăsat fotografiată actrița

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse și au avut parte doar de 20 de invitați, asta pentru că îndrăgostiții și-au păstrat întotdeauna imaginea personală departe de ochii celor curioși. De asemenea, vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” nu a lăsat nicio fotografie din cadrul evenimentului în mediul online.

În articolul

Özge Özpirinçci, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x