Özge Özpirinççi din „Femeie în înfruntarea destinului” apare pe internet cu o nouă schimbare de look. Actrița nu renunță la ținutele îndrăznețe

Publicat pe 24.01.2023 la 15:10 Actualizat pe 24.01.2023 la 15:38

Özge Özpirinççi din „Femeie în înfruntarea destinului” apare pe internet cu o nouă schimbare de look. Actrița nu renunță la ținutele îndrăznețe.

Özge Özpirinççi poartă pantaloni verde muștar, are părul scurt și ține în mâna stângă o cană

Özge Özpirinççi din „Femeie în înfruntarea destinului” apare pe internet cu o nouă schimbare de look

Happy Channel

Özge Özpirinççi a devenit mămică pentru prima oară și de ceva timp ține să-și petreacă viața alături de familie. Cu toate acestea, vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a încălcat regula de a nu-i arăta chipul fetiței sale în mediul online. Aceasta se bucură de zilele alături de Mercan și nu uită niciodată de copilărie.

Özge Özpirinççi din „Femeie în înfruntarea destinului” apare pe internet cu o nouă schimbare de look

Cele mai recente fotografii cu vedeta o arată pe această în parc alături de micuța Mercan. De altfel, a ținut să le arate și fanilor o ipostază emoționantă cu toată familia sa. A jucat alături de Burak Yamantürk în serialul “Tatar Ramazan” și de acolo relația lor s-a dezvoltat armonios. Au început mai întâi o prietenie, iar pe parcurs au descoperit că sentimentele lor îi duc mai departe unul lângă celălalt. În 2021 s-au căsătorit și au devenit părinți pentru prima oară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au celebrat uniunea în Bozburun și au strâns-o pe micuța Mercan în brațe în luna decembrie a aceluiaș an. Cu toate acestea, timp de 1 an, actrița nu a dorit să-i arate chipul fetiței pe internet. Fără doar și poate, distribuirea fotografiei de familie a fost o surpriză plăcută pentru toți fanii. Are peste 3 milioane de internauți ce-i apreciează fiecare postare, iar cea mai recentă dintre acestea nu face excepție. După ce a ținut să apară alături de cele mai dragi persoane, Özge Özpirinççi nu a uitat că este o femeie puternică.

S-a lăsat fotografiată în cadrul unui eveniment, îmbrăcată provocator și cu un look aparte. Pantalonii negri strălucitori, un sacou ce îi lasă la vedere abdomenul și părul cârlionțat au reușit să o scoată pe vedetă din banal.

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit fiica, însă nu i-a arătat chipul pe internet cu această ocazie

Chiar de la început, actrița și soțul său au mărturisit că vor rămâne discreți în ceea ce privește viața fiicei sale. În cele din urmă aceasta a postat o imagine emoționantă. În cadrul petrecerii organizate cu ocazia împlinirii a primului an de viață nu au existat fotografii distribuite în mediul online.

“Sper să ai o viață sănătoasă plină de explorări și multe momente frumoase și însorite.”, a scris actrița în dreptul mai multor imagini cu fiica sa, dar fără să-i dezvăluie chipul. Chiar dacă fanii au rămas multă vreme curioși, doar artista a cunoscut momentul oportun pentru a face dezvăluirea. Aceasta a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională. Cele mai noi o arată în costum de baie, dat fiind faptul că silueta sa a revenit la normal după naștere.

Cât despre partenerul său, Burak Yamantürk revine pe platourile de filmare și este implicat nu doar într-unul ci în două proiecte profesionale.

Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, totul pare să meargă la fel de bine pentru celebrul actor Burak Yamantürk. De curând a devenit tătic pentru prima oară și acest lucru i-a adus fericirea pe care a așteptat-o multă vreme.

În articolul

Özge Özpirinççi din „Femeie în înfruntarea destinului” apare pe internet cu o nouă schimbare de look. Actrița nu renunță la ținutele îndrăznețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x