Ozge Ozpirincci este cunoscută pentru rolul său din “Femeie în înfruntarea destinului”, dar puțini știu cine este soțul actriței. Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Publicat pe 01.01.2021 la 09:30 Actualizat pe 01.01.2022 la 17:55

Ozge Ozpirincci este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia și recent a declarat că va deveni mămică în curând. Cu toate acestea, puțini îl cunosc pe soțul acesteia. Cum arată și cu ce se ocupă bărbatul.

Ozge Ozpirincci poartă o rochie rochie scurtă și are părul desprins

Ozge Ozpirincci în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Istanbul 2013/2014

Getty

Ozge Ozpirincci și-a anunțat de curând fanii că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta s-a căsătorit cu partenerul ei într-o ceremonie restrânsă, alături de cei dragi. Dacă fanii o cunosc pe celebra actriță, puțini știu detalii despre soțul acesteia, Burak Yamanturk.

Burak Yamanturk s-a născut pe 23 decembrie 1983 în Turcia și este de asemenea un actor celebru în acea țară.

De curând, frumoasa actriță din ‘Femeie în înfruntarea destinului’ le-a dezvăluit fanilor numele pe care l-a ales pentru viitorul copil, însă soțul acesteia nu a fost de acord cu alegerea făcută de Ozge.

Cum arată acesta și cu ce se ocupă Burak Yamanturk, soțul actriței Ozge Ozpirincci

Ozge Ozpirincci numără zilele până când își va strange copilul în brațe și vorbește despre sentimentele pe care le-a avut pe tot parcursul sarcinii, dar și despre părerea soțului ei, Burak Yamanturk legată de numele pe care l-a ales pentru micuță.

Cariera artistică a lui Burak Yamanturk a început după ce bărbatul și-a dat seama că nu își dorește să urmeze o carieră în inginerie. A studiat la Istanbul State Opera and Ballet, acolo unde a învățat toate secretele unui actor de succes.

Ozge Ozpirincci, celebra actriță care a jucat-o pe Bahar în serialul “Femeie în înfruntarea destinului” mai are puțin și își va strânge în brațe fetițe. Vedeta, care se iubește de ceva vreme cu colegul ei de platou, Burak Yamantürk, este nerăbdătoare pentru această nouă etapă din viața ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla pe platourile de filmare, iar nunta alături de partnereul ei s-a întâmplat destul de repede. Deși Ozge ar fi preferat ca evenimentul să aibă loc după naștere, iată că lucrurile nu s-au petrecut tocmai după voia ei.

Ozge Ozpirincci este însărcinată în șapte luni și jumătate și cu ocazia acestui eveniment special, a decis că este momentul pentru o schimbare de look. Astfel, fanii o pot vedea acum cu părul scurt și ondulat.

Ozge Ozpirincci este căsătorită cu actorul Burak Yamanturk

Burak Yamanturk nu este doar un actor de succes, ci și un dansator excelent, asta dacă ne luăm după diploma pe care a primit-o la absolvirea facultății. Primul său rol într-un film a fost în 2011, atunci când a jucat în ‚Ayhan Hanım’.

În 2012 și-a început cariera în serialele turcești cu „Veda TV” și de atunci a reușit să joace în nenumărate filme și seriale din Turcia.

Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” este fericită că în sfârșit va juca rolul vieții sale și abia așteaptă să intre în pielea personajului de mămică. Se pare că deși Ozge găsise deja un nume potrivit pentru fetița ei, soțul nu a fost de acord cu alegerea făcută.

Üzüm ( strugure) și-ar fi dorit Ozge Ozpirincci să-și numească fetița, însă atât fanii cât și soțul s-au arătat extrem de reticenți. Astfel, actrița a lăsat deoparte acest nume.

În articolul

Ozge Ozpirincci este cunoscută pentru rolul său din “Femeie în înfruntarea destinului”, dar puțini știu cine este soțul actriței. Cum arată acesta și cu ce se ocupă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x