Özge Özpirinçci își arată corpul în costum de baie la scurt timp după naștere. Cât de mult s-a schimbat vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 03.11.2022 la 14:05 Actualizat pe 03.11.2022 la 14:58

Özge Özpirinçci își arată corpul în costum de baie la scurt timp după naștere. Cât de mult s-a schimbat vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului”.

Özge Özpirinçci poartă o rochie roșie scurtă și își ține mâinile pe picioare

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului" își arată corpul în costum de baie la scurt timp după naștere

Profimedia Images

Özge Özpirinçci a devenit mămică pentru prima oară și de la marele eveniment s-a ocupat de creșterea fiicei sale și de viața de familie. Și-a lăsat cariera în spate, însă toată lumea o apreciează pentru rolul său de protagonistă din serialul “Femeie în înfruntarea destinului”. Acum vedeta a postat pentru prima oară prima fotografie cu micuța.

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” își arată corpul în costum de baie la scurt timp după naștere

Este de neuitat atunci când apare pe micile ecrane în seriale turcești, iar în mediul online continuă să-și crească numărul urmăritorilor pe zi ce trece. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, iar recent a venit în atenția publicului cu viața privată de familie. A devenit mămică pentru prima oară și se bucură de prezența micuței Mercan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a cunoscut cu partenerul său Burak Yamantürk în 2014, iar de atunci prietenia lor s-a transformat în iubire. S-au căsătorit recent și au devenit părinți pentru prima oară. Fotografiile realizate în ziua nunții au fost postate pe rețelele sociale, însă micuța Mercan a fost ținută departe de ochii celor curioși o bună perioadă de timp. Cele mai recente ipostaze o arată pe Özge Özpirinçci în costum de baie, dar și alături de fiica sa.

“Am făcut nunta fiind însărcinată. Desigur, a fost o nuntă simplă, dar nimeni nu s-ar fi așteptat să mă distrez în timp ce eram gravidă. Nu este posibil să stau jos și ceilalți să se bucure de eveniment.”, a transmis vedeta. Özge Özpirinçci și-a dorit ca fiica sa să se nască în zodia Săgetător.

Citește și: Demet Evgar din „Flăcările destinului” nu își dorește să se întoarcă pe platourile de filmare. Vedeta se pregătește să lanseze noi piese

“Scorpionii au foarte multe laturi ascunse. Vreau ca fiica mea să fie Săgetător.”, a dezvăluit protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului”. În prezent, aceasta se află în Bodrum alături de familie, sărbătorind cele 11 luni de când micuța Mercan a venit pe lume. Este pentru prima oară când Özge Özpirinçci arată tuturor o fotografie atât de personală.

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera artistică

Özge Özpirinçci s-a născut pe 1 aprilie 1986 în Istanbul și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Și-a început cariera în serialul “Cesaretin Var mı Aşka” și “Kavak Yelleri Turkish”. De-a lungul timpului și-a schimbat stilul și a reușit să abordeze atât coafuri elegante, cât și unele casual ce au reușit la fel de bine să-i încadreze figura perfectă.

Citește și: Can Yaman s-a lăsat filmat în mașină. Ținuta pe care a purtat-o celebrul actor din “Vis de iubire” a ridicate nenumărate semne de întrebare

Deși nu s-a văzut întotdeauna în ipostaza de mămică, protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului” a declarat că în prezent se simte extaziată de prezența fiicei sale. Cu toate acestea, revenirea pe platourile de filmare va fi amânată pentru o perioadă nedeterminată. Este căsătorită cu actorul Burak Yamantürk, un alt actor turc.

Deși este un actor îndrăgit și renumit, înainte de a-și găsi dorința pentru a fi în permanență pe platourile de filmare, acesta a luat lecții de înot și a studiat tehnologia submarinelor. Ulterior s-a îndreptat spre dans și actorie, iar viața sa s-a schimbat complet. Nu este singura vedetă care s-a reprofilat după o perioadă de timp.

În articolul

Özge Özpirinçci își arată corpul în costum de baie la scurt timp după naștere. Cât de mult s-a schimbat vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x