Ozge Ozpirincci la plajă, cu burtica de gravidă. Cum arată actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” cu o lună înainte de a deveni mămică

Publicat pe 23.11.2021 la 14:28 Actualizat pe 23.11.2021 la 15:00

Cu doar o lună înainte de a da naștere primului copil, Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” s-a fotografiat la plajă, cu burtica de gravidă. Actrița va deveni mămică pentru prima oară.

Ozge Ozpirincci poartă pantaloni lungi, gri și o bluză albastră cu dungi negre

Ozge Ozpirincci din Femeie în înfruntarea destinului va deveni mămică pentru prima oară

Happy Channel

Özge Özpirinçci le-a dezvăluit fanilor că va deveni mămică în curând acum ceva timp cu ajutorul unei fotografii emoționante postate pe contul personal de Instagram. Acum, cu doare o lună înainte de naștere, actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” s-a fotografiat la plajă, cu burtica de gravidă.

Protagonista unui dintre cele mai iubite seriale din Turcia a reușit să ajungă la inimile a milioane de fani din întreaga lume și astfel toți așteaptă acum cu sufletul la gură să vadă primul copil al vedetei.

Alături de o prietenă, Özge Özpirinçci a plecat în vacanță, la plajă, acolo unde s-au bucurat de soare și vreme bună.

Özge Özpirinçci la plajă, cu burtica de gravidă

Postarea în care Özge Özpirinçci apare cu burtica de gravidă cu o lună înainte de a deveni mămică pentru prima oară a fost postată de Birsen Berrak Tuzunatac, o actriță din Turcia și prietena vedetei.

“Înainte de răsărit, cu adevărat”, a scris Birsen, făcând referire la faptul că prietena ei mai are puțin și devină mămică pentru prima dată.

“Noi arătăm soarele aici”, a scris și actrița din “Femeie în înfruntarea destinului”.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, așa că cei mai mulți dintre fani au căzut de acord că numele fetiței va fi “Sun”, adică Soare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Numele ei va fi evident Sun”, “Ce copil norocos, ai ales o familie frumoasă, te vor învăța să iubești viața, planeta și veți avea parte doar de distracție împreună”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Cu toate că inițial, Özge Özpirinçci și-a dorit ca pe fiica ei să o cheme “Grape” care înseamnă Strugure, iată că ideea nu a fost bine primită nici de soțul vedetei, dar nici de fanii acesteia. Astfel, numele de “Sun” pare să fie pe placul tuturor.

Peste 45 de mii de aprecieri a primit actrița Birsen Berrak pentru fotografia postată alături de Özge Özpirinçci, actrița din “Flăcările Destinului”.

Özge Özpirinçci din “Flăcările Destinului” va deveni mămică pentru prima oară

În ciuda faptului că Özge Özpirinçci, actrița din “Flăcările Destinului”nu postează foarte des imagini cu burtica de gravidă, iată că prietenii țin cont de faptul că aceasta este foarte iubită de public și le arată acestora imagini cu actrița, cu o lună înainte de a deveni mămică pentru prima dată.

Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla pe platourile de filmare, iar nunta alături de partenerul ei s-a întâmplat destul de repede, alături de oamenii dragi. Deși Ozge ar fi preferat ca evenimentul să aibă loc după naștere, iată că lucrurile nu s-au petrecut tocmai după voia ei.

Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” este fericită că în sfârșit va juca rolul vieții sale și abia așteaptă să intre în pielea personajului de mămică. Se pare că deși Ozge găsise deja un nume potrivit pentru fetița ei, soțul nu a fost de acord cu alegerea făcută.

Iată că acum micuța va primi numele de “Sun”, iar toată lumea este mulțumită de alegerea făcută de actriță.

În articolul

Ozge Ozpirincci la plajă, cu burtica de gravidă. Cum arată actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” cu o lună înainte de a deveni mămică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x