Ozge Ozpirincci, mesajul surprinzător primit de la un prieten drag chiar înainte de naștere

Publicat pe 26.11.2021 la 19:32 Actualizat pe 26.11.2021 la 19:57

Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” mai are doar câteva săptămâni până când va da naștere primului ei copil. Prietenii dragi continuă să posteze fotografii și filmulețe cu Özge Özpirinççi cu burtica de gravidă. Recent, aceasta a primit un mesaj surprinzător din partea unui prieten drag.

Ozge Ozpirincci poartă o rochie roșie, scurtă și are părul lung și ondulat

Ozge Ozpirincci va deveni mămică pentru prima oară

Getty Images

Özge Özpirinççi, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, mai are doar două săptămâni până când va deveni mămică, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă pe vedetă în cel mai important rol al ei de până acum.

Recent, vedeta s-a fotografiat alături de o prietenă în timp ce era pe plajă cu burtica de gravidă la vedere.

Un alt prieten drag i-a lăsat un mesaj emoționant acesteia, în timp ce a postat o fotografie pe internet, acolo unde o îmbrățișează pe actriță.

Özge Özpirinççi, mesajul surprinzător pe care l-a primit actrița din partea unui prieten drag

Meliksah Altuntas, un cunoscut nume în lumea filmului din Turcia, dar și prieten bun cu actrița din “Femeie în înfruntarea destinului”, a postat recent o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde apare îmbrățișându-o pe Özge Özpirinççi.

În dreptul postării, acesta a lăsat un mesaj de-a dreptul emoționant pentru prietena lui, iar fanii nu au putut rămâne indiferenți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Din ce perioadă ai venit, Miss Ozge ? Vine în două săptămâni și este semnat ozpirincci și yamanturk, un show de excepție. M-am adaptat foarte mult acestei situații, în rolul de unchi. Ideea că prietena ta va avea un copil este total diferită. Familia pe care o alegi, se mărește, noi personaje se uită la tine cu uimire, cuvintele pe care le scoți pe gură se lungesc, te gândești la oamenii ăștia pe care nu i-ai cunoscut niciodată, dar data viitoare când îi vezi, îți faci tot felul de filme. Ce ne vom face ? Ideea de a fi încadrat în rolul de unchi, mă încântă. Interesant. Cum am ajuns să mă pozez cu fața pe burta unei prietene pe care o iubesc atât de mult?”, a scris acesta în dreptul pozei în care apare alături de frumoasa actriță Özge Özpirinççi.

Bineînțeles că actrița nu a rezistat și i-a lăsat un răspuns prietenului ei, iar fanii au putut vedea astfel care e legătura dintre cei doi.

Özge Özpirinççi, mămică pentru prima oară în mai puțin de o lună

Mai mult de 50 de mii de fani i-au transmis aprecieri prietenului actriței. Ozge Ozpirincci și-a anunțat de curând fanii că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta s-a căsătorit cu partenerul ei într-o ceremonie restrânsă, alături de cei dragi. Dacă fanii o cunosc pe celebra actriță, puțini știu detalii despre soțul acesteia, Burak Yamanturk.

Burak Yamanturk este un cunoscut actor din Turcia și s-a născut pe 23 decembrie 1983 în Izmit. Inițial a studiat ingineria submarinelor și a făcut cursuri de înot, dar și-a dat ulterior seama că actoria îl va ajuta mai departe în viață și îl va face fericit.

S-a căsătorit cu Ozge Ozpirincci în 2021, după ce au anunțat pe rețelele sociale că vor deveni părinți pentru prima oară.

Actrița a aflat că este însărcinată în timp ce se afla pe platourile de filmare, iar nunta alături de partnereul ei s-a întâmplat destul de repede. Deși Ozge ar fi preferat ca evenimentul să aibă loc după naștere, iată că lucrurile nu s-au petrecut tocmai după voia ei.

În articolul

Ozge Ozpirincci, mesajul surprinzător primit de la un prieten drag chiar înainte de naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x