Özge Özpirinçci, prima fotografie în trei pe rețelele sociale. Fanii au rămas impresionați

Publicat pe 21.01.2022 la 12:02 Actualizat pe 21.01.2022 la 12:49

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” a postat prima fotografie de familie pe rețelele sociale. Actrița a devenit mămică de curând.

Özge Özpirinçci este îmbrăcată în negru și are părul desprins. Actrița stă lângă soțul ei

Ozge Ozpirincci și Burak Yamanturk în cadrul 'Eurohoops' în anul 2017 în Istanbul

Getty Images

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” a devenit mămică pentru prima oară în luna decembrie a lui 2021, iar până acum actrița nu a urcat nicio fotografie cu micuța în mediul online.

Iată totuși că începutul de an a venit cu surprize pentru fanii vedetei, căci aceasta le-a arătat tuturor prima imagine în trei pe contul personal de Instagram. Cu toții s-au arătat emoționați și i-au transmis acesteia toate gândurile bune.

Özge Özpirinçci, prima fotografie în trei pe rețelele sociale

De când a devenit mămică pentru prima oară la 35 de ani, Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” și-a dedicat timpul exclusiv creșterii fetiței. Iată că acum, vedeta a postat prima imagine de familie în online, iar fanii s-au arătat emoționați de-a dreptul.

Deși în imagine nu se poate observa chipul bebelușului, internauții au fost la fel de empatici cu actrița lor preferată și i-au transmis acesteia toate cele bune alături de cei dragi. Özge Özpirinçci a scris doar “bebeluș” în dreptul pozei care arată mâinile celor trei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bine ai venit”, “Mâini de catifea”, “Să crești sănătoasă și fericită alături de părinții tăi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Printre colegii de platou care au felicitat-o pe Özge Özpirinçci s-a numărat și Demet Evgar. Actrița a primit peste 2 mii de comentarii și 170 de mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că fanii din întreaga lume o iubesc pentru rolurile sale fără cusur pe care le-a prezentat de-a lungul timpului.

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” este apreciată de 3.4 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat peste 1.300 de fotografii și filmulețe. Dacă acum este o femeie fericită alături de soț și fetița nou-născută, vedeta spunea acum ceva vreme că nu se vede mămică prea curând.

Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului”, pe vremea când nu era căsătorită

La momentul actual, Özge Özpirinçci din “Femeie în înfruntarea destinului” este o femeie fericită, căsătorită și de curând, proaspăt mămică. Cu toate acestea, acum ceva vreme, actrița nu s-ar fi văzut în această ipostază.

“Simt că deja ne-am căsătorit. Nu îmi trebuie un act ca să-mi oficializez relația.”, spunea Özge Özpirinçci. Înainte de a deveni mămică, actrița obișnuia să plece în vacanțe alături de partenerul ei și de cățelul pe care amândoi îl iubesc nespus. Patrupedul apare în toate fotografiile pe care aceasta le are postate în mediul online.

Întrebată într-un interviu, Özge Özpirinçci spunea că nu își imaginează cum este să fii mămică. „În general încerc să trăiesc fără planuri pentru că ce îmi plănuiesc, niciodată nu se îndeplinește. Accept ce îmi oferă viața, nu am țeluri de atins. Știu că voi depăși orice obstacol cu familia alături.”, a declarat actrița. Özge Özpirinçci s-a căsătorit în cele din urmă cu alesul inimii sale, Burak Yamantürk, și au avut aproximativ 20 de invitați în cadrul ceremoniei.

Despre nunta vedetei, fanii au aflat din online, acolo unde fotograful a urcat mai multe imagini emoționante cu aceasta.

În articolul

Özge Özpirinçci, prima fotografie în trei pe rețelele sociale. Fanii au rămas impresionați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x