Özge Özpirinçci se bucură de vacanță alături de familie. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o în mediul online

Publicat pe 03.08.2023 la 17:24 Actualizat pe 03.08.2023 la 18:17

Özge Özpirinçci continuă să se bucure de vacanță alături de cei dragi. Vedeta a publicat o fotografie emoționantă alături de partener și copil.

Özge Özpirinçci poartă o geacă de blugi

Özge Özpirinçci se bucură de vacanță alături de familie

Profimedia Images

Özge Özpirinçci este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. S-a născut pe 1 aprilie 1986 și este căsătorită cu Burak Yamanturk încă din 2021. Au devenit părinți pentru prima oară atunci când a venit pe lume fiica lor Mercan.

Özge Özpirinçci se bucură de vacanță alături de familie

Cunoscută pentru rolul din “Femeie în înfruntarea destinului” a jucat în serialul celebru între 2017 și 2020, fiind astfel cunoscută în lumea întreagă. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este o ipostază emoționantă alături de cei dragi.

Citește și: Ozge Gurel împărtășește fanilor ei momentele de bucurie. Ce a postat actrița în urmă cu puțin timp. Imaginile care au adus speranța pentru fani

S-a căsătorit cu Burak Yamanturk pe 22 septembrie 2021 într-o ceremonie la care au participat 20 de oameni, printre cei mai apropiați prieteni de familie și oamenii dragi. Evenimentul a avut loc pe o proprietate deținută de actorul Edhem Dirvana. Cu toate că îndrăgostiții au avut nunta planificată cu multă vreme înaintea, vestea că vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” este însărcinată le-a oferit o nouă perspectivă asupra viitorului.

În 2014, au apărut zvonuri legate de relația lor însă o bună perioadă de timp au ascuns-o de ochii celor curioși. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale Tatar Ramazan. Cu toate că nu au împărțit nicio scenă împreună, s-au îndrăgostit în secret. Pe lângă faptul că împărtășesc aceeași pasiune pentru actorie, acordă o deosebită atenție aventurilor, călătoriilor și animalelor de companie. Sunt fani ai comunicării în mediul online, astfel că ori de câte ori au ocazia împărtășesc cu fanii momente importante împreună.

Actrița a dezvăluit într-un interviu pentru Based Istanbul faptul că preferă să gătească alături de partenerul său: „Ca să fiu sinceră, el gătește și eu învăț. Avem o bucătărie mare și îmi place să-mi petrec timpul alături de el acolo.”

Detalii despre relația faimoasei Özge Özpirinçci

De altfel, Burak Yamanturk își dorește propriul restaurant pe viitor. De cele mai multe ori, îndrăgostiții au menționat că împărtășesc aceeași filosofie de viață și la începuturile relației au subliniat că nu-și doresc să se căsătorească și să devină părinți. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat în viețile lor la scurtă vreme după ce s-a aflat că actrița este însărcinată.

Citește și: Özge Yağız și Gökberk Demirci apar într-o fotografie de cuplu. Asemănarea dintre cei doi nu a putut fi trecută cu vederea

“Simțeam că noi eram deja căsătoriți. Nu trebuie să semnez nicio hârtie pentru a-mi formaliza relația. În general încerc să nu-mi planific lucrurile, dar viața face ceea ce dorește, accept ceea ce îmi oferă.”, a spus actrița. Are 37 de ani și este mămica unei fetițe pe nume Mercan. Cu toate că la început și-a exprimat nedumerirea în ceea ce privește numele micuței sale, în cele din urmă aceasta a primit numele de Mercan.

În articolul

Özge Özpirinçci se bucură de vacanță alături de familie. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x