Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect. Imaginea postată în mediul online a reușit să emoțineze fanii

Publicat pe 31.08.2023 la 10:00 Actualizat pe 31.08.2023 la 10:17

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect. Imaginea postată în mediul online a reușit să emoțineze fanii.

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk stau unul lângă celălalt și sunt îmbrăcați în negru

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect

Profimedia Images

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk au decis să-și unească destinele anul trecut, înainte ca fetița lor Mercan să vină pe lume. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia și reușesc de fiecare dată să rămână la fel de pasionali. Dovada stă în fotografiile postate în mediul online.

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect

Însărcinată în luna a șasea, vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă și a spus un “DA” extrem de sincer atunci când a decis să se căsătorească cu partenerul său Burak Yamantürk. O simplă ceremonie a reunit nu mai mult de 20 de persoane apropiate cuplului în luna septembrie a anului trecut. Totul s-a petrecut în cadrul Bozburun Yacht Club.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îndrăgostiții și-au strâns în brațe primul copil în luna decembrie a anului trecut, iar acum sărbătoresc un an de când au devenit soț și soție. Deși sunt discreți în ceea ce privește viața personală, nu uită să-și încânte fanii cu diferite ipostaze emoționante. Cele mai recente fotografii postate de Özge Özpirinççi pe pagina sa personală au reușit să-i emoționeze pe internauți. Până în prezent, nu a fost distribuită nicio imagine cu chipul micuței Mercan.

Cu peste 3 milioane de fani pe pagina sa personală de Instagram, Özge Özpirinççi rămâne una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. De când a devenit mămică, aceasta a renunțat complet la proiectele profesionale. Cu toate acestea, nu renunță la clipele de romantism alături de Burak Yamantürk, iar dragostea lor pare să crească pe zi ce trece. Printre cei care au simțit nevoia să lase aprecieri s-a numărat și Seray Kaya, fosta colega de platou a vedetei din cadrul proiectului “Femeie în înfruntarea destinului”. Cele două au jucat rolul unor surori.

“Mult noroc”, a scris Özge Özpirinççi în dreptul descrierii. Vedeta a ținut astfel să-și sărbătorească partenerul. Burak Yamantürk a împlinit 39 de ani pe 23 decembrie 2022.

Un nou proiect profesional pentru Özge Özpirinççi

Numele faimoasei Özge Özpirinççi nu a mai fost asociat niciunui proiect profesional. De când a devenit mămică, aceasta a decis să-și dedice tot timpul creșterii fiicei sale. Se pare totuși că seria “Aile” ar fi adus-o pe actriță din nou pe micile ecrane în fața telespectatorilor.

Însăși Özge Özpirinççi a vorbit într-un interviu recent despre posibilitatea de a se reîntoarce pe platourile de filamre. În cele din urmă, locul său în cadrul proiectului a fost ocupat de către Serenay Sarıkaya. Özge Özpirinçci și Burak Yamantürk s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Tatar Ramazan”. Cei doi au transformat o prietenie frumoasă într-o relație de lungă durată ce a culminat cu o căsnicie și nașterea unui copil.

“Îmi doresc să ne trezim așa la fiecare aniversare.”, a scris Özge Özpirinççi în dreptul unei fotografii în care Burak Yamantürk apare alături de micuța Mercan într-o ipostază emoționantă. Aceasta a împlinit 1 an recent, însă mămica sa celebră continuă să-i țină chipul ascuns. Câteva fotografii din cadrul petrecerii au fost distribuite în mediul online și tortul a fost piesa de rezistență.

În articolul

Özge Özpirinççi și Burak Yamantürk pozează în cuplul perfect. Imaginea postată în mediul online a reușit să emoțineze fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x