Tatăl faimoasei Özge Özpirinçci a murit. Îndrăgita vedetă a postat un mesaj de-a dreptul emoționant

Publicat pe 18.10.2023 la 12:21 Actualizat pe 19.10.2023 la 09:58

Özge Özpirinçci din Femeie în înfruntarea destinului și-a condus tatăl pe ultimul drum. Actrița se află în cea mai neagră perioadă a vieții.

Özge Özpirinçci poartă părul lung, desprins

Özge Özpirinçci joacă rolul de protagonistă în serialul Femeie în înfruntarea destinului

Happy Channel

Özge Özpirinçci, una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual și-a condus tatăl pe ultimul drum. Vedeta se află în cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Kadri Emrah Özpirinçci a fost persoana care i-a fost întotdeuana alături, indiferent de situație. Primele imagini de la înmormântare au apărut pe rețelele sociale.

Tatăl faimoasei Özge Özpirinçci a încetat din viață

Frumoasa vedetă nu și-a putut stăpâni lacrimile, dată fiind situația personală în care se găsește la momentul actual. Tatăl acesteia a încetat din viață la 69 de ani. Özge Özpirinçci a acceptat condoleanțe din partea mai multor celebrități care au participat în cadrul funeraliilor. Și-a luat rămas-bun de la Kadri Emrah Özpirinçci printr-o postare publică realizată în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La revedere, tată. Acum ești peste tot unde ai fost curios să ajungi și n-ai apucat. Te iubesc foarte mult.”, a scris vedeta din Femeie în înfruntarea destinului. Ulterior, aceasta a lăsat în cadrul instastory o poveste despre situația familiei sale și cum a ajuns tatăl său să se lupte cu boala.

Citește și: Özge Yağız, Burak Berkay Akgül și İlhan Şen merită să rămână pe podium. Care este situația în ceea ce privește serialul Safir

“Primele simptome au apărut în vara anului 2022. Le-a ascuns pentru multă vreme și a încercat să-și nege durerile cu ajutorul anumitor medicamente. Chiar a avut o operație de hernie atunci când era sigur. Totuși, toate simptomele de care mi-a povestit duceau într-o singură direcție. Era ca personajul Duygu pe care l-am jucat în filmul Acı Tatlı Ekşi în 2016. Am întâlnit mulți oameni cu scleroză în timp ce mă pregăteam pentru scenele finale.

Când testele pe care le-a efectuat în Bodrum, orașul unde locuia, i s-a spus să meargă în Istanbul. A stat în spital timp de o săptămână și nu a putut fi diagnosticat atunci. Chiar și așa i-am întrebat pe doctori dacă nu este vorba despre scleroză. Nu am putut primi un răspuns clar. Ulterior ne-am întâlnit cu mai mulți prieteni care l-ar fi putut ajuta, dar el a zis că nu vrea să locuiască în Istanbul. Poate că nu știa cât de gravă este situația, sau poate știa dar a sperat într-un miracol.

Tatălui meu nu-i plăcea să stea într-un singur loc și nu mi-l puteam imagina legat de pat. Boala a progresat repede și el a venit în Istanbul pentru intervenție chirurgicală.”, se arată în scrisoarea vedetei.

Scrisoarea pe care Özge Özpirinçci a lăsat-o în mediul online

În continuarea scrisorii pe care vedeta din Turcia a ținut să o lase pentru toți cei care au vrut să-i afle povestea, s-a lăsat descoperită așa cum nu a făcut-o până acum.

Citește și: Ozge Gurel, fata din bibliotecă. Noua pasiune a actriței a stârnit admirația fanilor. Ipostaza în care a fost surprinsă

“Kazim mi-a spus că el nu a fost rănit și că a plecat în pace. Să aud asta a fost singurul lucru bun la momentul respectiv. Nu vreau să realizez un moment de rebeliune împotriva plecării sale, dar mi-ar fi plăcut să fiu cu el un pic mai mult, desigur, chiar dacă spun asta dintr-un loc privilegiat. În acest proces, în timp ce spun asta, îmi aduc aminte că a fost atât un tată bun, cât și un prieten. Toți prietenii lui mi-au povestit despre idei care vor rămâne cu el pentru totdeauna.”, a scris vedeta.

În articolul

Tatăl faimoasei Özge Özpirinçci a murit. Îndrăgita vedetă a postat un mesaj de-a dreptul emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x