Özge Özpirinçci și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a ales vedeta să-și petreacă momentele importante

Publicat pe 04.04.2024 la 15:14 Actualizat pe 04.04.2024 la 15:47

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit ziua de naștere și a ales să petreacă aceste momente importante într-un mod inedit. Despre ce e vorba.

actrița poartă părul lung și zâmbește

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit ziua de naștere

Instagram

Özge Özpirinçci, protagonista seriei Femeie în înfruntarea destinului, serial difuzat și pe Happy Channel, și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta s-a născut pe 1 aprilie 1986 în Istanbul și de-a lungul timpului a interpretat roluri inedite în producții de succes din țara sa natală. În prezent se bucură de continuarea proiectelor profesionale, așa cum bine arată și în mediul online, dar și de prezența familiei în viața sa. Este căsătorită cu actorul Burak Yamantürk încă din 2021 și împreună au o fetiță pe nume Mercan.

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit ziua de naștere

Una dintre cele mai inedite roluri ale sale, cel din serialul Fenomen Femeie în înfruntarea destinului, i-a adus vedetei recunoaștere internațională. Producția a avut premiera în Turcia în anul 2017, însă de atunci a mai fost difuzat în multe țări. Actrița și-a sărbătorit recent ziua de naștere în cadrul unei petreceri inedite organizate de prietenii apropiați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o locație situată în Emirgan, Turcia, decorată precum casa domnișoarei Mrs Dinsmour din Marile Speranțe, aceasta a sărbătorit cea de-a 38-a zi de naștere. Printre cei care s-au aflat în cadrul evenimentului s-au numărat și Serkan Keskin, Meriç Aral, Umut Evirgen, Alina Boz, Berrak Tüzünataç, Tanem Sivar, Mert Vidinli, Elçin Sangu și Ece Sükan.

Pe lângă petrecerea propriu-zisă, actrița a ales să petreacă și în spirit civic. Aceasta s-a aflat la urnele de votare pentru alegerile locale ce au avut loc pe 31 martie 2024, arată gecce.com.tr.

“Nu m-aș putea gândi la un cadou mai bun.”, a scris actrița pe rețelele sociale. În mediul online are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată alături de partenerul său, dar și în cadrul mai multor evenimente din viața profesională. După ce a fost judecată că ar fi apelat la operațiile estetice, Özge Özpirinçci a publicat o imagine cu ceea ce putem vedea în prezent în ceea ce o privește.

Özge Özpirinçci și-a schimbat look-ul

Una dintre cele mai prezente nume în industria serialelor din Turcia este fără doar și poate faimoasa Özge Özpirinçci. Aceasta se bucură de succes atât pe plan profesional cât și personal. A reușit să atragă atenția recent datorită modificărilor fizice pe care și le-a făcut. A menționat că datorită rolului pe care îl interpretează a fost nevoită să se vopsească și să se opereze. Obișnuită să aibă culoarea părului într-un mod natural, vedeta a punctat că nu se poate obișnui cu blondul vopsit.

“Nu pot să mă obișnuiesc cu această culoare.”, a scris actrița. Cu toate acestea, fanii au complimentat-o pentru ceea ce arată în prezent ca și imagine.

“Arăți bine”, “Ești foarte frumoasă”, au scris fanii. De asemenea, este bine de punctat faptul că actrița este și pasionată de modă. A oferit această ocazie de a-și arătat talentul în această privință în repetate rânduri. Cu toate acestea, nu s-a îndepărtat de multe ori de la aparițiile cât mai naturale, atât în seriale cât și în viața de zi cu zi.

În articolul

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a ales vedeta să-și petreacă momentele importante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x