Özge Özpirinççi surprinde cu o rochie neagră cu spatele gol. Cerceii pe care i-a ales vedeta au reușit să surprindă

Publicat pe 15.12.2022 la 20:21 Actualizat pe 15.12.2022 la 20:34

Özge Özpirinççi surprinde cu o rochie neagră cu spatele gol. Cerceii pe care i-a ales vedeta au reușit să surprindă.

A devenit mămică pentru prima oară, însă nu a uitat de meseria de actriță. A devenit cunoscută cu rolul din "Femeie în înfruntarea destinului" și s-a lăsat văzută într-o altfel de ipostază. Özge Özpirinçci a luat decizia de a reveni pe platourile de filmare și de a-și încânta fanii cu noi roluri inedite, la mai bine de 1 an de când a adus-o pe lume pe micuța Mercan. Serialul care a făcut-o celebră a reușit să îi aducă recunoaștere internațională. Născută în 1986 în Istanbul se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia.

Özge Özpirinççi apare pe internet într-o rochie cu spatele gol

Recent vedeta a postat o fotografie în care apare cu spatele gol, ruj roșu pe buze, dar și cercei într-o formă inedită. Vedeta urmează să revină pe micile ecrane după o perioadă de absență în care s-a dedicat exclusiv creșterii fiicei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am acceptat rolul. Va fi foarte interesant să vorbim după ce va ieși pe piață, vom vorbi din nou atunci.”, a declarat Özge Özpirinçci, potrivit Seriesturkish.com. Vedeta va juca în seria “Aile”, însă nu a oferit prea multe detalii despre proiectul său, ca orice alt coleg implicat în astfel de proiecte. Serialul spune povestea unei mafii turcești și va reda o altă față a unor personaje inedite. Protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului” va interpreta rolul “Devin”, un psiholog ce va încerca să intre în viața familiei Aslan. Este o adaptare după serialul american “The Sopranos” și vine cu o interpretare de excepție.

Pe plan personal, Özge Özpirinçci formează un cuplu cu actorul renumit din Turcia, Burak Yamantürk. Cei doi sunt îndrăgiți de fani din lumea întreagă. După o lungă perioadă cei doi au decis să se căsătorească și au deveni părinți pentru prima oară odată cu nașterea fiicei Mercan, pe 30 noiembrie 2021. Deși pozele cu micuța lipsesc din mediul online, relația lor se află în continuare pe un făgaș normal.

Özge Özpirinçci și-a sărbătorit fiica. Micuța Mercan a împlinit 1 an

Cu toate că actrița și partenerul său au decis să rămână discreți în ceea ce privește identitatea micuței, în cele din urmă aceasta a postat mai multe imagini pe rețelele sociale. Din nou, chipul i-a fost îndepărtat de camera foto. În cadrul petrecerii organizate cu ocazia împlinirii a primului an de viață, mai mulți prieteni celebri de-ai vedetei au ținut să împărtășească fotografii pe rețelele sociale. Au fost ulterior redistribuite chiar de către Özge Özpirinçci.

“Sper să ai o viață sănătoasă plină de explorări și multe momente frumoase și însorite.”, a scris actrița în dreptul mai multor imagini cu fiica sa. Chiar dacă fanii sunt extrem de curioși să vadă cum arată Mercan, până acum mama sa celebră a postat doar frânturi ale chipului său. Cu peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Özge Özpirinçci a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională. Cele mai noi o arată în costum de baie, semn că sarcina nu i-a afectat silueta.

În articolul

Özge Özpirinççi surprinde cu o rochie neagră cu spatele gol. Cerceii pe care i-a ales vedeta au reușit să surprindă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x