Ozge Yagiz apare de mână cu un copilaș. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

Publicat pe 11.07.2022 la 17:46 Actualizat pe 11.07.2022 la 18:04

Ozge Yagiz și-a surprins comunitatea de fani cu o apariție alături de un copilaș. Actrița se plimbă cu băiețelul pe stradă și a fost imortalizat momentul. Imaginea a făcut furori în mediul online.

Ozge Yagiz este din ce în ce mai activă în mediul online și își ține la curent admiratorii cu activitățile sale. Aproape zilnic postează câte o imagine, lucru care a atrage atenția fanilor. De curând, acesta a publicat o fotografie în care apare de mână cu un băiețel adorabil,

Actrița Ozge Yagiz, din “Jurământul”, apariție inedită alături de un copilaș superb

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci au trăit o poveste de iubire atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală, care s-a concretizat cu o logodnă superbă, însă nu a durat mult până ce neînțelegerile și-au făcut loc în cuplu și despărțirea a venit ca un trăsnet pentru toată lumea.

Cu toate acestea, cei doi au ales să-și vadă discret de drum și continuă să fie activi atât în mediul virtual, cât și în viața de zi cu zi. Se pare că după ce a trecut printr-o despărțire dureroasă de logodnicul său, Gokberk Demirci, ea este tot mai vizibilă și continuă să aibă o viață socială extrem de activă, lucru care îi bucură pe fani. Imaginea cu băiețelul i-a făcut pe fani să afirme că i-ar sta foarte bine în ipostaza de mămică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ozge Yagiz este o actriță extrem de frumoasă, care a ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme, dar și a frumuseții sale.

La logodnă, cei doi au avut parte de o logodnă așa cum și-au dorit. Ambii s-au îmbrăcat simplu, lejer. Ozge Yagiz a impresionat cu o apariție extrem de delicată. Ea a îmbrăcat o rochie o rochie albă fără bretele și un colier gros din aur la gât, vezi fotografiile pe TV Mania.

Citește și: Özge Yağız impresionează cu o rochie lungă până în pământ. Cum arată protagonista din “Jurământul”

Despărțirea a venit mai repede decât se aștepta oricine, iar fotografiile care au stat vreodată mărturie a dragostei lor au dispărut din mediul online.

În articolul

Ozge Yagiz apare de mână cu un copilaș. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x