Özge Yağız apare într-o fotografie rară alături de nepoțelul său. Actrița a publicat totul pe pagina personală de socializare

Publicat pe 27.08.2023 la 20:00 Actualizat pe 20.08.2023 la 14:33

Özge Yağız apare într-o fotografie rară alături de nepoțelul său. Actrița a publicat totul pe pagina personală de socializare.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Özge Yağız apare într-o fotografie rară alături de nepoțelul său

Happy Channel

Özge Yağız este o actriță de origine turcă, dar și model de profesie. S-a născut pe 28 aprilie 1997 în Istanbul și a devenit celebră odată cu rolul din “Jurământul”. A studiat în cadrul Istanbul University înainte de a începe să joace în producții de succes. Este îndrăgită pentru că a dat culoare personajului Reyhan. Cu toate acestea, a renunțat după cel de-al doilea sezon.

Özge Yağız apare într-o fotografie rară alături de nepoțelul său

A mai jucat în producții precum “Dip” (The Pit), “Aynen Aynen” (Exactly Exactly) și “Sevgili Geçmiş” (Dear Past). Pe plan personal ține să-și petreacă timpul împreună cu cei dragi, printre care și sora și nepoțelul său. Cea mai recentă imagine publicată în mediul online o arată pe vedetă alături de micuțul care o face fericită. A reușit să câștige inimile fanilor cu naturalețea sa, dar și cu talentul dezvoltat pe micile ecrane. Are o avere impresionantă, dar chiar și o colecție de mașini, ceea ce nu se știa până acum despre ea.

Protagonista din „Jurământul” deține un Porsche Taycan, dar și o Tesla model S. Porsche Taycan este un model german ce vine cu un motor de 79 de kWh ce aduce accelerație instantanee și o călătorie extrem de relaxanță. Este recunoscută pentru luxul și performanțele pe care le oferă, dar și pentru faptul că este prietenoasă cu mediul înconjurător. Cât despre Tesla model S, aceasta este o mașină electrică de lux. Are un motor foarte puternic și o tehnologie avansată.

În 2022, pe când forma pentru prima oară un cuplu cu Gokberk Demirci, a avut șansa de a deveni soție. Cu toate acestea, planurile lor s-au năruit. Ulterior, s-au despărțit și au petrecut o vară întreagă departe unul de celălalt. În prezent, sunt din nou împreună. Pe contul personal de Instagram are peste 3 milioane de fani și peste 100 de fotografii și filmulețe.

Ce planuri profesionale are Özge Yağız după finalizarea serialului “Baba”

A finalizat unul dintre cele mai importante proiecte profesionale ale sale și este pregătită să-și demonstreze încă o dată talentul pe micile ecrane. De-a lungul timpului s-a arătat încântată de personajul pe care l-a promit în proiectul “Baba” și a subliniat faptul că alături de colegii de pe platourile de filmare a petrecut cele mai plăcute clipe.

„Pot să spun că a fost o perioadă bună din viața mea. Sunt foarte echilibrată în acest moment, totul vine așa cum ar trebui. Faptul că pot să conștientizez asta mă face să mă simt foarte bine. Vreau să apreciez fiecare părticică a vieții mele.”, a declarat actrița din “Jurământul”. A subliniat faptul că Baba a fost într-adevăr un vis devenit realitate.

În articolul

Özge Yağız apare într-o fotografie rară alături de nepoțelul său. Actrița a publicat totul pe pagina personală de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x