Özge Yağız din “Jurământul” s-a fotografiat într-o zi însorită. Vedeta poartă părul lung, desprins și o căciulă neagră

Publicat pe 24.01.2023 la 11:28 Actualizat pe 24.01.2023 la 12:07

Özge Yağız din “Jurământul” s-a fotografiat într-o zi însorită. Vedeta poartă părul lung, desprins și o căciulă neagră.

Ozge Yagiz poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul negru, lung și desprins

Özge Yağız din “Jurământul” s-a fotografiat într-o zi însorită

Happy Channel

Özge Yağız revine în atenția fanilor pe rețelele sociale. Actrița nu renunță la zilele petrecute în sala de sport alături de partenerul.

Özge Yağız din “Jurământul” s-a fotografiat într-o zi însorită

Özge Yağız a reușit să ajungă în inimile fanilor în perioada de glorie pe platourile de filmare “Jurământul”. Viața sa nu a fost întotdeauna una dintre cele mai fericite, asta pentru că o bună perioadă de timp s-a despărțit de Gokberk Demirci. A părăsit platourile de filmare ale “Jurământul” și s-a concentrat pe propriile planuri. A făcut parte din proiectul Baba și acum își dorește să continuie în acest sens într-un al serial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A continuat să rămână în atenția publicului de-a lungul vremii, însă a păstrat o urmă de discreție. Pe rețelele sociale și-a construit o întreagă armată de fani și are în prezente peste 3 milioane de internauți ce îi urmăresc postările. Cu peste 100 de fotografii și filmulețe postate până în prezent, nu este de mirare că se numără printre preferatele publicului.

În vârstă de 25 de ani este absolventă a Başkent University, actrița din “Jurământul” s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Istanbul. Înainte de a deveni actriță a performat ca nutriționist. A reușit să-și facă numele cunoscut cu rolul din“ Adini Sen Koy”. Ulterior a proiectul Jurământul și așa a devenit cunoscută în lumea întreagă. Cu toate acestea, fanii au ținut să observe anumite schimbări vizibile în imaginile postate de aceasta pe internet.

“Obișnuia să fie o fată tipică din Turcia, acum este o frumusețe cu botox.”, „De ce toate celebritățile își creează o față triunghiulară”, „Nu mă așteptam la asta de la Ozge”, au fost doar câteva dintre comentarii. Pe lângă filmările zilnice, vedeta a fost una dintre vocile pentru filmul „Yunus Child”. În cadrul galei de premiere, actrița venit însoțită de partenerul său, Gökberk Demirci.

“A fost foarte entuziasmant să fac parte dintr-un film animat. Am semnat o premieră în viața mea cu filmul acesta. Cred că voi mai încerca. Invit pe toată să urmărească această producție care a fost creată cu mare efort. Este un film ce ar trebui văzut alături de familie.”, a declarat actrița.

Özge Yağız vorbește despre relațiile personale de iubire

Invitată în cadrul unei emisiuni difuzate pe internet, faimoasa Özge Yağız din “Jurământul” a ținut să facă mai multe mărturisiri legate atât de viața amoroasă de până acum. Vedeta spune că una dintre dorințele profesionale i s-a transformat în realitate. În cadrul proiectului “Baba” s-a aflat pe același platou de filmare cu marele actor Haluk Bilginer.

“Visele mi-au devenit realitate. Momentan lucrăm la același proiect. De când m-am implicat în această profesie, nu cred că aș putea să mai fac altceva.”, a spus vedeta din Turcia. Relația de iubire cu Gökberk Demirci a revenit pe un făgaș normal după ce o perioadă îndrăgostiții au stat departe unul de celălalt.

“Inteligența mă atrage în fiecare relație. Cred că dragostea este un sentiment grozav, dar nu ar trebui să ne orbească.”, a spus vedeta din Turcia. Nu este prima oară când aceasta face declarații legate de relația sa.

În articolul

Özge Yağız din “Jurământul” s-a fotografiat într-o zi însorită. Vedeta poartă părul lung, desprins și o căciulă neagră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x