Ozge Yagiz, fotografie surpinzătoare la oglindă. Rochia purtată lasă la vedere părți ascunse ale trupului

Publicat pe 29.05.2022 la 21:00 Actualizat pe 29.05.2022 la 13:47

Ozge Yagiz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din telenovele, care a făcut furori în serialul “Jurământul”, alături de partenerul său de platou, Gökberk Demirci. De curând, actrița care a obișnuit cu aparițiile diafane și-a surprins comunitate cu o ipostază îndrăzneață.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci

TV Happy

Tânăra actriță în vârstă de 24 de ani a ajuns la inima multor persoane, care au reușit să o cunoască prin intermediul unui scenariu incredibil, aducând în fața lor o poveste de iubire ce sfidează granițele. La o vârstă destul de mică, acesta s-a impus în lumea cinematografiei și a reușit să fie admirată la nivel internațional.

În timp ce fetele de vârsta fac primii pași în carieră, ei i-a surâs norocul încă de la 20 de ani. Și-a început cariera în actorie în 2018, cu un mic rol în sezonul 3 al serialului Adını Sen Koy și a interpretat personajul lui Zeliha, care a fost difuzat la Star TV.

Ozge Yagiz, actrița din serialul “Jurământul”, și-a surprins fanii cu apariția sofisticată

În februarie 2019, ea a apărut în serialul Yemin pe și a descris personajul lui Reyhan, primul ei rol principal. De atunci, viața sa s-a schimbat radical. În prezent este urmărită de comunitate generoasă de fani încântată de fiecare apariție a vedetei în mediul online.

De curând, actrița a atras atenția fanilor cu o fotografie pe care și-a făcut-o în oglindă, însă nu ipostaza a fost surprinzătoare, ci ținuta cu decupaj jucăuș, care îi pune în evidență trupul splendid. Actrița este conștientă de avantajele pe care le are și nu ezită să se pună în cea mai bună lumină pentru a-și surprinde admiratorii.

Ozge Yagiz s-a impus ca o prezentă extrem de sofisticată și elegantă, lucru admirat de telespectatori, mai ales că modestia este o caracteristică primordială a sa. Actrița are o viață activă și se află mereu în sala de sport, acolo unde lucrează pentru a fi neschimbată în ochii celor de acasă.

Ozge Yagiz, relație strânsă cu Gökberk Demirci

Ozge Yagiz s-a născut pe 10 aprilie 1997 în Turcia. A studiat în cadrul Başkent University, specializarea comunicare. A debutat ca și actriță în 2017 cu rolul lui „Zeliha” în „Adını Sen Koy”. În 2019, vedeta a fost distribuită ca și protagonistă în “Yemin” ( Jurământul”), serial difuzat de Happy Channel.

“Jurământul”, de luni până miercuri de la ora 20.00, doar pe Happy Channel

Ozge Yagiz nu pierde ocazii de a-și arăta fericirea în mediul online, în ciuda despărțirii. A jucat în “Jurământul” rolul lui “Reyhan”, o fată timidă și orfană. Cu toate că vedeta a renunțat la filmările pentru sezonul 3 al serialului, iată că fostul său partener se ocupă în continuare de proiectul care i-a pus unul lângă altul la un moment dat.

În articolul

Ozge Yagiz, fotografie surpinzătoare la oglindă. Rochia purtată lasă la vedere părți ascunse ale trupului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x