Özge Yağız publică pentru prima oară momente din spatele camerelor de filmat. Cum se pregătește vedeta pentru o ședință foto

Publicat pe 14.04.2023 la 14:59 Actualizat pe 14.04.2023 la 15:24

Özge Yağız publică pentru prima oară momente din spatele camerelor de filmat. Cum se pregătește vedeta pentru o ședință foto.

Ozge Yagiz poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul negru, lung și desprins

Özge Yağız publică pentru prima oară momente din spatele camerelor de filmat

Happy Channel

Özge Yağız se numără printer cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A reușit de-a lungul timpului să-și surprindă fanii cu talentul său, iar frumusețea a reușit întotdeauna să iasă în evidență pe platformele de socializare, acolo unde postează cele mai multe dintre fotografii și filmulețe.

Özge Yağız publică pentru prima oară momente din spatele camerelor de filmat

Dacă de cele mai multe ori protagonista din “Jurământul” și “Baba” arată rezultatul final al muncii sale, de data aceasta a ținut să arate cum se indentifică în spatele camerelor, atunci când procesul se află încă în desfășurare. A strâns până în prezent o adevărată armată de fani, mai precis peste 3 milioane de prieteni virtuali și a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Îmbrăcată în haine sport și cu părul natural lăsat să alunece pe umeri, așa apare Özge Yağız.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce și-a anunțat retragerea din cadrul proiectului “Jurământul”, vedeta a continuat cu rolul de protagonistă în “Baba”. În prezent își dorește să joace alte personaje care să-i aducă fără doar și poate alte recunoașteri. Și-a petrecut anul 2022 pe platourile de filmare, iar în plan personal a revenit la relația de iubire cu Gökberk Demirci. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când formau parte din serialul “Jurământul”, acolo unde jucau rolul unui cuplu.

Atunci când toată lumea credea că vor ajunge la altar, îndrăgostiții s-au despărțit. După o vară petrecută separați, îndrăgostiții s-au reunit din întâmplare. “Bir Başka Aşk” este filmul care o va readuce pe vedetă în fața telespectatorilor. Proiectul va fi realizat alături de actorul Caner Topçu.

„Pot să spun că a fost o perioadă bună din viața mea. Sunt foarte echilibrată în acest moment, totul vine așa cum ar trebui. Faptul că pot să conștientizez asta mă face să mă simt foarte bine. Vreau să apreciez fiecare părticică a vieții mele.”, a declarat actrița din “Jurământul” despre proiectul Baba.

Özge Yağız și Gökberk Demirci, povestea reîntâlnirii

Nu a durat multă vreme de când au devenit din nou parteneri, că Özge Yağız și Gökberk Demirci s-au și afișat la evenimente mondene împreună. Fotografii de cuplu au apărut pe rețelele sociale, iar fanii i-au lăudat și le-au fost alături încă o dată.

Protagonista din “Jurământul” a declarat că și despărțirile au loc în relații, atunci când îți dorești să cunoști mai bine situația.

“Aș putea spune că am destulă încredere încât să nu mă deranjeze. Dacă reușesc să-mi îneplinesc anumite performanțe, sunt uimită de fiecare dată. Orice face, indiferent dacă este un lucru mic sau mai mare, ar trebui să ne surprindă și să ne ridice moralul.”, a declarat vedeta din Turcia. S-a arătat încă de la început mai mult decât entuziasmată de serialul Baba, cel care i-a adus o nouă perspectivă asupra vieții.

“Serialul este foarte intens, foarte frumos. Am început cel de-al doilea sezon foarte repede. Avem o poveste nouă în față. Sunt la fel de entuziasmată ca fanii. Sunt chiar mai mult. E ca și când începi ceva nou în fiecare sezon. Este ceva extrem de nou pentru noi.”, a spus vedeta.

În articolul

Özge Yağız publică pentru prima oară momente din spatele camerelor de filmat. Cum se pregătește vedeta pentru o ședință foto

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x