Özge Yağız revine în atenția fanilor alături de noul partener de pe platourile de filmare, Caner Topçu. Vedeta din “Jurământul” își continuă planurile profesionale

Publicat pe 30.01.2023 la 14:30 Actualizat pe 30.01.2023 la 14:50

Özge Yağız revine în atenția fanilor alături de noul partener de pe platourile de filmare, Caner Topçu. Vedeta din “Jurământul” își continuă planurile profesionale.

Özge Yağız poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul lung, brunet și desprins

Özge Yağız revine în atenția fanilor alături de noul partener de pe platourile de filmare, Caner Topçu

Happy Channel

Özge Yağız a devenit cunoscută odată cu rolul său de protagonistă în serialul “Jurământul”. De altfel, relația sa cu partenerul de platou Gokberk Demirci a devenit un subiect amplu de discuție în rândul fanilor. Dacă inițial s-a vorbit despre căsătorie, ulterior cei doi s-au despărțit ca mai apoi să se regăsească.

Özge Yağız revine în atenția fanilor alături de noul partener de pe platourile de filmare, Caner Topçu

A părăsit proiectul Jurământul la finalul celui de-al doilea sezon, însă de-a lungul a doi ani a reușit să se impună fără doar și poate pe micile ecrane, acolo unde și-a continuat munca de actriță. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, însă nu s-a lăsat niciodată acoperită de faimă și a ținut să afișeze întotdeauna o atitudine umilă. Frumusețea și talentul său au reușit fără doar și poate să depășească granițele țării sale.

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste o sută de fotografii și filmulețe. A jucat în serialul Baba alături de nume mari din cinematografie precum Tolga Sarıtaş and Haluk Bilginer, apreciați la rândul lor de către telespectatori. Cu toate acestea, proiectul nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor, însă Özge Yağız ține ca anul 2023 să fie unul cât mai fructuos.

Se pare că cel mai recent proiect o va aduce pe Özge Yağız alături de Caner Topçu în filmul Başka Türlü Aşk. Fotografiile apărute cu cei doi actori au reușit să aducă speranță în rândurile fanilor. Actorul va juca rolul lui Cemil de la Fenerbahce și va evidenția pe micile ecrane iubirea sa pentru fotbal, dar și reflexia pe care acest sport o aduce țării sale. Cât despre protagonista din “Jurământul”, aceasta va juca rolul lui Dilek, iubita lui Cemil.

Özge Yağız s-a fotografiat pentru prima dată cu animalul de companie al lui Gokberk Demirc, după marea împăcare

Dacă mulți credeau că relație de iubire dintre Ozge Yagiz și Gokberk Demirci a avut un final nefericit, iată că cei doi s-au împăcat. S-au cunoscut în cadrul serialului “Jurământul”, acolo unde au jucat rolul unor îndrăgostiți, iar povestea de pe micile ecrane s-a transformat și în realitate.

Când mulți credeau că cei doi vor ajunge să se căsătorească, îndrăgostiții au șters orice urmă a relației, atât din viața reală, cât și din mediul online. Özge Yağız și Gökberk Demirci au vorbit în cel mai recent interviu despre șansa de a se revedea și de a-și reconstrui viitorul pe care și l-au imaginat încă de prima dată. Actorii și-au reluat și prietenia virtuală, mediu online fiind un bun prilej de a-și arăta zâmbetele pe care le poartă încă de când și-au mai oferit o șansă.

Özge Yağız a petrecut timpul în Europa, așa cum am văzut pe pagina personală de socializare. Aceasta a călătorit în Germania și a lăsat mai multe fotografii drept mărturie. Cât despre Gökberk Demirci, acesta a decis să stea aproape de familie în Istanbul și la fel, a ținut să împărtășească momente inedite cu fanii.

În articolul

Özge Yağız revine în atenția fanilor alături de noul partener de pe platourile de filmare, Caner Topçu. Vedeta din “Jurământul” își continuă planurile profesionale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x