Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au fost surprinși în timp ce se sărutau. Actorii se află în vacanță

Publicat pe 24.07.2024 la 14:56 Actualizat pe 24.07.2024 la 15:32

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül nu își mai ascund iubirea și petrec momente de neuitat în vacanță. Actorii se află în Bodrum, Turcia.

actriță zâmbește

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au fost surprinși în timp ce se sărutau

Instagram

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül formează unul dintre cele mai recente cupluri din showbiz. Au jucat împreună într-o poveste de iubire și în prezent se iubiesc la fel ca pe micile ecrane. Au fost fotografiați zâmbind și bucurându-se de ceea ce se întâmplă.

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au fost surprinși în timp ce se sărutau

După ce a format un cuplu cu Gokberk Demirci în Jurământul și a ținut să aibă aceeași relație și în viața reală, Özge Yağız și-a găsit un nou partener căruia să-i ofere toată iubirea de care dă dovadă. De asemenea, Burak Berkay Akgül a format un cuplu cu actrița Hira Koyuncuoğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, și cei doi s-au separat după ce prietenia lor s-a transformat în iubire. Acum, Özge Yağız și Burak Berkay se bucură de zilele însorite de vară într-un nou context.

Chiar dacă Gokberk Demirci și Ozge Yagiz urmau să se căsătorească, iată că deznodământul relației lor a fost cu totul altul. S-au împăcat în 2022 după o perioadă în care au decis să se despartă pentru prima oară, arată posta.com.tr. S-a spus că Ozge Yagiz l-ar fi înșelat pe partenerul său cu Burak Berkay Akgul.

De asemenea, în același timp, Burak Berkay Akgul s-a despărțit de prietenia sa de atunci. În prezent, acesta se bucură de dragostea partenerei sale actuale. În mediul online, mai precis pe pagina personală de instagram, vedeta are peste 4 milioane de prieteni virtuali. De asemenea, a publicat aproape 200 de fotografii și filmulețe. S-a zvonit că ar avea operații estetice. În fiecare dintre fotografiile sale apare în poziții diferite, cu ținute care îi scot în evidență trupul perfect.

Născută pe 26 septembrie 1997 în Istanbul, aceasta a jucat în producții precum Baba în 2022, Sol Yanim în 2020, Safir între 2023 și 2024, dar și Jurământul între 2019 și 2022.

Personajul Yaman din serial Safir este copia fidelă a lui Burak Berkay Akgul

Tânărul actor este recunoscut pentru proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului, însă cu toate acestea Safir i-a adus fără doar și poate recunoaștere internațională. A jucat alături de Ilhan Șen și Ozge Yagiz, formând un tricou care a fost multă vreme judecat.

A început să primească tot mai multă atenție, iar faptul că Safir a fost filmat în Cappadocia a reușit să-i încânte fără doar și poate pe cei mai mulți dintre fani. Într-unul dintre interviurile pe care le-a oferit, a menționat că mulți telespectatori și-au îndreptat atenția către personajul Yaman.

“Cei care ne urmăresc vor urma dragostea dintre Yaman și Feraye, conflictele care apar din experiențele fiecăruia, personalitățile care se transformă și ce fel de poveste va rămâne până la sfârșit.”, a transmis actorul. A punctat că este surprins de fiecare dată când revine în Cappadocia și de asemenea, este încântat de povestea adusă pe micile ecrane.

Acesta are peste 600 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța de care se bucură acu

În articolul

Özge Yağız și Burak Berkay Akgül au fost surprinși în timp ce se sărutau. Actorii se află în vacanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x