Özge Yağız și serialul Safir vor avea un început de an glorios. Despre ce e vorba

Publicat pe 03.01.2024 la 16:46 Actualizat pe 03.01.2024 la 17:21

Özge Yağız va avea un început magistral în noul an alături de proiectul Safir. Ce se așteaptă de la celebra vedetă.

actrița poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Özge Yağız va avea un început de an glorios în serialul Safir

Instagram

Potrivit celor de la Digilup, protagonista din Jurământul se află pe locul doi în lista celor mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Joacă rolul principal în Safir, o nouă producție din țara sa natală.

Özge Yağız și serialul Safir vor avea un început de an glorios

Cu toate că nu primește atenția necesară pe micile ecrane, în mediul online lucrurile stau cu totul altfel. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar din vacanța de care se bucură Özge Yağız.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Episodul 18 al seriei i-a așteptat pe telespectatori în prima zi a anului 2024. S-a arătat astfel o creștere a cifrelor față de ceea ce s-a întâmplat până acum. A fost un record pozitiv al întregii producții. O dezvoltare cu adevărat completă. Actrița care joacă rolul principal a ajuns pe cel de-al doilea loc în spatele îndrăgitei Sila Turkoglu.

Joacă alături de actorii İlhan Şen, Gizem Sevim, Burak Berkay, Akgül, Can Bartu Aslan, Nur Yazıcı. Recent, a fost ținuta internauților în mediu online după ce s-a spus că seamănă cu mama sa. Cei mai mulți au realizat care este sursa frumuseții vedetei.

“Ce frumoasă”, “Sursa frumuseții tale”, “Am crezut că este sora ta”, au fost doar câteva dintre comentarii. Apreciată pentru frumusețea sa la fiecare postare, reușește fără doar și poate să rămână un icon al naturaleții. Născută pe 26 septembrie 1997 în Istanbul, a jucat în seriale precum Jurământul, Safir, Sol Yanim, Baba și altele. A fost câștigătoare în cadrul celei mai recente ediții a Pantene Golden Butterfly Awards.

Ozge Yagiz vorbește despre presupusa relație de pe platourile de filmare

S-a spus că ar forma un cuplu cu Burak Berkay Akgul, însă ca de fiecare dată actrița a ținut să lămurească situația.

“Avem o relație foarte bună. Suntem atât de aproape că putem să ne simțim cuvintele. Chiar și scenele în care avem argumente sunt plăcute pentru că ne cunoaștem atât de bine. Acest lucru contribuie la succes în actorie.”, a transmis actrița.

În ceea ce-l privește pe Burak Berkay Akgul, acesta a transmis: “Lucrăm foarte bine împreună. Ozge este o persoană nemaipomenită. Suntem foarte asemănători și acest lucru se observă în munca noastră. În viețile personale suntem diferiți, dar avem o foarte bună dinamică la muncă.”

Într-un interviu recent, Ozge Yagiz a recunoscut că se află la începutul carierei sale și este pregătită să ofere tot ce are mai bun în viitor. În prezent nu se află într-o relație amoroasă, dar spune că se găsește în pace cu propria persoană. A lucrat alături de maestrul Haluk Bilginer și recunoaște că a fost o adevărată plăcere. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața personală, a demonstrat întotdeauna că-și iubește nepoțelul, copilul surorii sale. Continuă să petreacă împreună clipe emoționante, indiferent de circumstanțe. Ozge Yagiz a format un cuplu cu Gokberk Demirci, colegul său de platou din Jurământul – Yemin ( The Oath).

În articolul

Özge Yağız și serialul Safir vor avea un început de an glorios. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x