Özge Yağız și-a îndeplinit visul mult așteptat în cel mai nou rol al său. Despre ce este vorba

Publicat pe 11.05.2022 la 13:26 Actualizat pe 11.05.2022 la 14:18

Özge Yağız și-a îndeplinit visul mult așteptat în cel mai nou rol al său și a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gökberk Demirci.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori, cu mâneci scurte. Actrița are părul desprins și îl poartă pieptănat pe spate

Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

Se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia și în ciuda rolului principal din serialul “Jurământul” pentru care toată lumea a apreciat-o, Özge Yağız a interpretat roluri care au impresionat-o mult mai mult. De asemenea, cea mai nouă producție în care este implicată i-a adus la îndeplinire visul mult așteptat.

În cel mai recent interviu acordat, Özge Yağız a vorbit și despre relația cu Gökberk Demirci care a luat sfârșit acum ceva timp. Atunci când fanii credeau că îndrăgostiții vor merge împreună spre altar, despărțirea a venit pe neașteptate.

Özge Yağız și-a îndeplinit visul mult așteptat în cel mai nou rol al său

Cunoscută pentru serialul “Adini sen koy” care a fost transmis între 2016 și 2018, Özge Yağız a părăsit celebra producție pentru a juca în “Yemin”. Pe platourile de filmare l-a cunoscut chiar pe cel care avea să-i devină ulterior partener de viață. Alături de Gökberk Demirci a trăit o frumoasă poveste de iubire atât fictiv, cât și în realitate, însă despărțirea a venit mai repede decât ar fi anticipat fanii.

Rolul “Zeliha” din Adini sen koy i-a adus lui Özge Yağız o popularitate pe care nu o credeam posibilă, iar odată cu personajul din “Yemin”, numele său a reușit să ajungă pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu trei milioane de fani pe contul personal de Instagram, aceasta continuă să posteze fotografii și filmulețe, atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După rolul său din “Yemin”, vestea că actrița părăsește serialul a venit ca o surpriză pentru fani. Ulterior, aceasta a dezvăluit că serialul “Baba” este cea mai nouă producție în care este implicată. Joacă rolul lui “Büşra”, fiica lui “Emin” și sora lui “Kadir”. Aceasta joacă alături de Haluk Bilginer și Tolga Sarıtaş.

Până acum, cel mai mare vis al său a fost să fie pe platourile de filmare împreună cu Haluk Bilginer, marele actor turc. Odată cu dezvăluirile făcute pentru publicația Hürriyet, actrița a vorbit și despre despărțirea de Gökberk Demirci.

Özge Yağız a vorbit despre despărțirea de Gökberk Demirci

Deși fanii s-au obișnuit să o vadă pe Özge Yağız doar în seriale dramatice, actrița a subliniat că în viața personală este complet opusul a ceea ce arată tuturor pe micul ecran. Plină de viață și cu o personalitate energică, așa o cunosc cei dragi pe faimoasa vedetă.

“Sunt sensibilă și fragilă. Acest lucru se poate observa rapid odată ce ajungi să mă cunoști. Sunt determinată, meticuloasă și emoțională. Sunt ușor de impresionat.”, a spus vedeta. Aceasta a dezvăluit că din punct de vedere profesional, visul său s-a îndeplinit deja, asta pentru că joacă alături de maestrul Haluk Bilginer.

„Suntem atât de aproape unul de celălalt. Actoria este tot ceea ce am visat să realizez în această viață. Din momentul în care mi-am început profesia mi-am spus că nu aș putea să fac altceva.”, a declarat Özge Yağız. Ulterior, vedeta a vorbit și despre despărțirea de celebrul actor turc Gökberk Demirci. Actrița a declarat că la momentul actual nu se află într-o relație amoroasă.

În articolul

Özge Yağız și-a îndeplinit visul mult așteptat în cel mai nou rol al său. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x