Özge Yağız și-a sărbătorit sora cu o serie de fotografii publicate în mediul online. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Publicat pe 16.03.2023 la 14:58 Actualizat pe 16.03.2023 la 15:22

Özge Yağız și-a sărbătorit sora cu o serie de fotografii publicate în mediul online. Asemănarea dintre cele două este izbitoare.

Ozge Yagiz poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul negru, lung și desprins

Ozge Yagiz și-a sărbătorit sora cu o serie de fotografii publicate în mediul online

Happy Channel

Özge Yağız, cunoscută pentru rolurile din Jurământul și Baba, a revenit în atenția fanilor din mediul online. Cea mai recentă fotografie o arată alături de sora sa, Ezgi Yagiz. Internauții au declarat în comentarii faptul că asemănarea dintre cele două este izbitoare.

Özge Yağız și-a sărbătorit sora cu o serie de fotografii publicate în mediul online

Are mai bine de 3 milioane de fani în mediul online și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A postat până în prezente peste 100 de fotografii și filmulețe pe pagina personală de Instagram, însă cea mai recentă dintre acestea a reușit să-i emoționeze cu adevărat pe internauți. Cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a surorii sale, vedeta a ținut să-i lase un mesaj emoționant, însoțit de câteva imagini realizate de-a lungul timpului. Asemănarea dintre actrița în vârstă de 25 de ani și sora sa este izbitoare, similaritățile fiind ușor de observat.

Citește și: Gökberk Demirci, elegant într-o ipostază de revistă. Actorul din “Jurământul” a postat o fotografie alb-negru și a ținut să-și prezinte noua colaborare profesională

“Jumătatea mea este bucuria mea. La mulți ani, ție care ești întotdeauna lângă mine. Să zâmbești întotdeauna, sora mea iubită.”, a scris protagonista din “Jurământul” în cadrul instastory. Absolventă a Başkent University, Özge Yağız a jucat și în producția One of us. De asemenea, a primit rolul Büşra Saruhanlı în serialul Baba, acolo unde a împărțit platourile de filmare alături de actori precum Haluk Bilginer și Tolga Sarıtaş.

Înainte de a lua drumul actoriei, aceasta a lucrat ca nutriționist. A reușit să-și deschidă porțile faimei cu un rol în “Adini Sen Koy”, fiind o primă pantă către succesul ulterior. Ulterior a venit rolul “Reyhan” și așa a devenit cunoscută în lumea întreagă. Formează un cuplu cu colegul de platou Gokberk Demirci, cu toate că o perioadă de timp relația lor s-a deteriorat. Pe rețelele sociale este apreciată de fani din lumea întreagă, atât pentru frumusețe, cât și pentru determinarea de care dă dovadă cu fiecare rol pe care îl interpretează.

Cum vede Özge Yağız din Jurământul relațiile din viața sa

Într-unul dintre interviurile oferite, vedeta din Jurământul a vorbit despre relațiile din viața sa și cum vede formarea acestora. Una dintre dorințele sale pe plan profesional s-a realizat odată cu personajul interpretat în producția Baba, acela de a jucat alături de Haluk Bilginer.

Citește și: Cansu Tuman începe anul cu apariția în cadrul unei reviste celebre. Vedeta a îmbrăcat o ținută roz și s-a lăsat fotografiată de profesioniști

“Visele mi-au devenit realitate. Momentan lucrăm la același proiect. De când m-am implicat în această profesie, nu cred că aș putea să mai fac altceva. Aș putea spune că am destulă încredere încât să nu mă deranjeze. Dacă reușesc să-mi îneplinesc anumite performanțe, sunt uimită de fiecare dată. Orice face, indiferent dacă este un lucru mic sau mai mare, ar trebui să ne surprindă și să ne ridice moralul.”, a spus vedeta din Turcia.

Özge Yağız a subliniat faptul că serialul Baba i-a adus un real suport psihologic, fiind unul dintre cele mai așteptate proiecte din cariera sa.

Serialul este foarte intens, foarte frumos. Am început cel de-al doilea sezon foarte repede. Avem o poveste nouă în față. Sunt la fel de entuziasmată ca fanii. Sunt chiar mai mult. E ca și când începi ceva nou în fiecare sezon. Este ceva extrem de nou pentru noi.”, a mărturisit aceasta.

În articolul

Özge Yağız și-a sărbătorit sora cu o serie de fotografii publicate în mediul online. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x