Özge Yağız a îmbrăcat o ținută atipică. Vedeta din “Jurământul” s-a lăsat fotografiată așa cum puțini au văzut-o până acum

Publicat pe 04.04.2022 la 11:53 Actualizat pe 04.04.2022 la 12:36

Özge Yağız a îmbrăcat o ținută atipică și s-a lăsat fotografiată așa cum puțini o cunosc astfel. Vedeta din “Jurământul” nu a mai fost văzută până acum într-o astfel de ținută. Cum arată.

Özge Yağız poartă o rochie cu flori și are părul desprins și brunet

Özge Yağız în "Jurământul"

Happy Channel

Özge Yağız este una dintre cele mai iubite vedete la momentul actual. Datorită rolurilor sale a reușit să cucerească publicul din întreaga lume. De asemenea, o altă calitate a sa a fost întotdeauna discreția, asta pentru că vedeta nu și-a expus niciodată prea mult viața personală.

Ținutele sale și aparițiile din mediul online au reușit să fie întotdeauna simple, dar de efect. De data aceasta însă, Özge Yağız a schimbat registrul și a îmbrăcat o rochie scurtă roșie, dar și ciorapi și pantofi de aceeași culoare.

Özge Yağız din “Jurământul” a îmbrăcat o ținută atipică și s-a lăsat fotografiată astfel

Cea mai recentă postare făcută în mediul online de către Özge Yağız a surprins internauții. Dacă până acum vedeta din “Jurământul” apărea îmbrăcată cât mai simplu, fără un machiaj excesiv, de data aceasta a îmbrăcat o ținută care i-a scos în evidență calitățile fizice de invidiat.

Cu o rochie mulată, scurtă și roșie, dar și ciorapi și pantofi de aceeași culoare, așa au văzut-o fanii pe Özge Yağız în mediul online. Ținuta a fost întregită de o bandană roșie purtată pe cap, părul fiindu-i lăsate să cadă în față. Vedeta a optat pentru patru inele supradimensionate, purtate la mâna stângă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, modul în care a ales aceasta să pozeze a reușit să atragă atenția tuturor. Fiind văzută ca o actriță ce nu iese prea mult în evidență, de data aceasta Özge Yağız și-a dat frâu liber imaginației și rezultatul a fost unul excepțional. Peste 3 mii de comentarii și mai multe de 300 de mii de aprecieri a primit aceasta în cadrul postării.

Citește și: Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, fără machiaj pe rețelele sociale. Cum arată vedeta

“Frumusețe”, “Minunată”, “E atât de drăguță”, “Ești așa de frumoasă”, “Îmi place”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de fani pe pagina personală de Instagram a vedetei. De asemenea, pe coperta revistei “MAG”, Özge Yağız poartă un lanț cu ținte, iar în mijloc se află o inimă mare roșie.

Özge Yağız din “Jurământul” și-a dezvăluit public filosofia de viață

În cadrul interviului oferite revistei “MAG”, frumoasa actriță Özge Yağız și-a dezvăluit public filosofia de viață și a mărturisit că se poate descrie foarte ușor în doar trei cuvinte. Aceasta s-a declarat „emotivă, muncitare și simplă”.

Özge Yağız este de părere că aceste trei calități sunt foarte importante pentru o femeie, cât și pentru un bărbat. Cât despre crezul care o face să meargă mai departe în viață, aceasta spune că întotdeauna este ajutată atunci când crede într-o entitate mai presus decât a sa.

Citește și: Sıla Türkoğlu, într-un pulover mov și blugi. Schimbarea de look pe care a încercat-o actrița

“Credința este filosofia mea de viață. Cred că orice emoție mă ajută, orice gând ce îmi trece prin cap. Până la urmă, lucrurile care trebuie să se întâmple, se întâmplă și fără voia noastră. Îmi pun toate energia pentru a da întotdeauna tot ce am mai bun, restul îmi doresc să zboare departe.”, a spus aceasta pentru revista “MAG”, conform Seriesturkish.com. Actrița din “Jurământul” spune că este adepta ascultării. Aceasta preferă să-și lase gândurile să se așeze și apoi să le aștearnă în cuvinte.

După ce a părăsit platourile de filmare ale serialului “Jurământul”, Özge Yağız și-a continuat proiectele profesionale actoricești.

În articolul

Özge Yağız a îmbrăcat o ținută atipică. Vedeta din “Jurământul” s-a lăsat fotografiată așa cum puțini au văzut-o până acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x