Özge Yağız, schimbare de look. Cum arată celebra actriță cu părul creț

Publicat pe 21.11.2021 la 08:57 Actualizat pe 21.11.2021 la 08:57

Özge Yağız, frumoasa protagonistă a serialului “Jurământul” a reușit să-și uimească fanii cu o nouă schimbare de look. Actrița și-a pus în valoare trăsăturile feței optând pentru părul creț de această dată.

Ozge Yagız poartă o rochie neagră scurtă cu bretele

Ozge Yagız, într-un cadru intim la un restaurant

Instagram

Özge Yağız, actrița de naționalitate turcă, cunoscută pentru rolul ei celebru din serialul „Jurământul”, și-a făcut o schimbare de look. Frumoasa brunetă a reușit să-și pună în valoarea trăsăturile și astfel a dorit să aibă un păr creț, nu drept așa cum i-a obișnuit pe toți până acum.

Actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, dar se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori să aibă. Özge Yağız, Reyhan din “Jurământul”, s-a născut pe data 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventă a Universității Başkent, acolo unde a studiat științele comunicării.

Cine este Özge Yağız

După ce a descoperit că nutrește o dragoste profundă pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios. În anul 2017, Özge Yağız și-a început cariera de actriță, astfel devenind faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). Chiar dacă este încă tânără, actrița deține o avere netă estimată la 2 milioane de dolari.

La doar 23 de ani, vedeta și-a câștigat deja un renume în rândurile actorilor de succes, astfel că va putea fi urmărită în continuare în diverse producții turcești.

Frumoasa Özge Yağız a impresionat de nenumărate ori cu ajutorul siluetei de invidiat, dar nu acesta este cel mai important lucru în imaginea actriței, ci stilul vestimentar și coafura inconfundabilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a reuși să iasă din anonimat, actrița a decis să-și schimbe un pic stilul și a optat pentru părul creț, astfel că fanii au putut observa o altă față a vedetei lor preferate.

Deși toată lumea o cunoaște pe actriță cu părul lung și drept, iată că Özge Yağız a ieșit din zona ei de confort și s-a lăsat pe mâna stiliștilor pentru un păr ondulat și lejer.

Özge Yağız și-a schimbat coafura

Özge este fără îndoială una dintre cele mai frumoase actrițe ale generației de tineret din Turcia. Acesta este atuul cu ajutorul căruia a pus pe jar inimile a milioane de bărbați din întreaga lume.

De curând, fermecătoarea tânără a postat o fotografie pe rețelele de socializare, poză care a reușit să atragă reacții imediate. Actrița s-a pozat într-o ipostază cum rar a fost văzută în rolurile din serialele în care a jucat.

Deși de obicei apare cu o coafură simplă cu părul desprins, Özge Yağız a luat decizia de a poza altfel de această dată.

Se poate astfel observa cu ușurință faptul că vârsta fragedă a vedetei și-a pus amprenta pe alegerile stilistice ale acesteia. Özge Yağız se îmbracă întotdeauna în ținute sexy, care să-i scoată în evidență formele de invidiat, dar optează și pentru haine mai lejere atunci când se află în timpul liber.

Postarea actriței în care apare cu părul ondulat a făcut furori pe rețelele de socializare, astfel că Özge Yağız a primit nenumărate comentarii și aprecieri din partea fanilor.

Özge Yağız poate fi urmărită în serialul "Jurământul" difuzat pe Happy de marți până joi de la ora 9.15 și în weekend de la ora 17.00.

În articolul

Özge Yağız, schimbare de look. Cum arată celebra actriță cu părul creț

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x