Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” este însărcinată. Vedeta a dezvăluit sexul copilului

Publicat pe 16.09.2021 la 15:30 Actualizat pe 17.09.2021 la 11:18

Özge Özpirinççi, protagonista serialului “Femeie în înfruntarea destinului”, și-a anunțat fanii că este însărcinată în luna a șasea și va deveni mămică în curând. Actrița a dezvăluit sexul copilului și este mai fericită ca oricând.

Özge Özpirinççi poartă o rochie neagră, scurtă, fără mâneci

Özge Özpirinççi împreună cu Burak Yamantürk pe covorul roșu

Profimedia Images

Serialul "Femeie în înfruntarea destinului" a primit în anul 2018 premiul la categoria “Cea mai bună dramă internațională” în cadrul festivalului International Drama Festival.

Özge Özpirinççi este însărcinată în luna a șasea și va deveni mămică în curând. Protagonista serialului “Femeie în înfruntarea destinului” a dezvăluit că va avea o fetiță și numără zilele până va putea să-și strângă bebelușul în brațe.

Özge Özpirinççi poate fi urmărită în “Femeie în înfruntarea destinului” pe Happy de luni până vineri de la 16.30, sâmbătă de la ora 11.15 și duminică de la ora 10.00.

Faimoasa actriță care se iubește de șase ani cu colegul ei de platou, Burak Yamantürk și acum cei doi sunt fericiți că vor avea un copil împreună.

“Vom avea o fetiță. Suntem nerăbdători și așteptăm clipa în care o vom ține în brațe”, a declarat artista. Atât Özge Özpirinççi, cât și Burak Yamantürk așteaptă să devină părinți și între timp se ocupă în permanență de câinii pe care îi au împreună.

Özge Özpirinççi se gândește la un nume pentru fetiță

Frumoasa actriță nu se sfiește să-și arate burtica de gravidă, însă nu dorește să se expună în permanență pe rețelele de socializare.

Özge Özpirinççi a terminat de curând filmările pentru serialul “İlk ve Son”, acesta fiind ultimul ei proiect la care va lua parte. Vedeta a mărturisit că rolul de mămică îi va ocupa tot timpul de acum înainte, iar cariera de actriță va rămâne pe planul doi.

Özge Özpirinççi se retrage din carieră

De asemenea, aceasta a declarat că în timpul liber care i-a rămas până la nașterea copilului va trebui să se decidă asupra numelui micuței.

“Îi spun acest lucru și iubitului meu însă el este de părere că avem timp să ne gândim la un nume potrivit.”, a declarat actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Özge Özpirinççi a menționat că are nevoie și de odihnă după o bună periodă în care a muncit fără oprire și a venit pe platourile de filmare mai mult obosită decât dornică să-și termine treaba.

Chiar dacă renunță să mai apară pe micile ecrane o bună perioadă de timp, Özge Özpirinççi nu renunță la pasiunile ei. Aceasta practică yoga, se plimbă mult în natură și are grijă de cățeii ei. Recent, vedeta a postat o fotografie din vacanță, acolo unde o puteți vedea împreună cu animalul ei de companie cu care are deja foarte multe momente frumoase din diverse călătorii în care a fost.

În articolul

Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” este însărcinată. Vedeta a dezvăluit sexul copilului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x