Öznur Serçeler se implică într-o campanie umanitară. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o vedeta

Publicat pe 07.04.2023 la 13:38 Actualizat pe 07.04.2023 la 14:43

Öznur Serçeler se implică într-o campanie umanitară. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o vedeta i-a surprins pe fani.

Öznur Serçeler poartă un costum albastru și stă pe scaun

Öznur Serçeler se implică într-o campanie umanitară

Happy Channel

Öznur Serçeler se numără printre actrițele care fac parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Rolul lui “Asuman” a reușit să-i aducă recunoașterea internațională mult așteptată. În mediul online are peste 2 milioane de internauți ce îi urmăresc activitatea zilnică.

Öznur Serçeler se implică într-o campanie umanitară

Ca orice altă vedetă de rangul său, Öznur Serçeler a ținut să se implice într-o nouă campanie umanitară. A îmbrăcat un sacou deschis la culoare și a ținut în brațe mai mulți ursuleți de pluș. În cel mai recent interviu a vorbit despre viața profesională, actorie și tot ce se întâmplă pe plan personal în viața sa din acest moment. Unul dintre cele mai noi proiecte profesionale ale sale este 'Recep İvedik 7', difuzat pe una dintre platformele de streaming.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A studiat în cadrul conservatorului, dar oficial este actriță. A dezvăluit care a fost parcursul său real în această carieră și cum s-a transformat de-a lungul timpului pe platourile de filmare.

Citește și: Öznur Serçeler din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o rochie albă și s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere. Cum arată

“Atunci când studiam la conservator în Ankara, un prieten de-al meu mi-a zis că se căuta cineva pentru un serial în același loc. Așa am început. Eram în anul patru de studiu la acel moment. Am fost foarte norocoasă pentru că fiecare cu care am jucat atunci era ori profesor ori cineva profesionist în teatru. Am învățat mult, am văzut că pot s-o fac și m-am bucurat. Erau câteva restricții în muzică atunci când am absolvit eu. Orchestrele au redus munca s-au le-au oprit contractele artiștilor. Ne-am fost greu să ne găsim de muncă. La acea vreme a venit o ofertă de muncă pentru un serial din Istanbul.”, a declarat actrița.

Öznur Serçeler a studiat în cadrul unei școli private, acolo unde a reușit să să ia lecții de teatru. S-a întâmplat să o înlocuiască pe actrița Aslı Tandoğan în piesa “All crazy people love me”.

“Aslı era însărcinată la acea vreme. Mi-au zis să vin la audiție, am fost și s-a întâmplat. Așa că am început să fiu pe scenă. Au trecut 9 ani, încă joc.”, a spus vedeta.

Care sunt preferințele actriței Öznur Serçeler în materie de personaje

A jucat pentru prima oară într-un serial filmat în Ankara, “Don’t forget me”. Producția s-a transmis zilnic, fiind o muncă titanică pentru vedetă la această vreme. A avut 50 de episoade. Ulterior, a urmat proiectul “Nuri”, dar și “Merhamet” și “Vis de iubire”. Cel din urmă a fost un punct de cotitură în viața faimoasei Öznur Serçeler. I-a adus recunoaștere internațională.

Citește și: Cum arată bărbatul care i-a furat inima lui Oznur Serceler, actrița din serialul Vis de iubire

“Iubesc comedia. Îmi place să o privesc și să și joc. Asta nu înseamnă că nu îmi plac alte genuri, dar comedia o prefer oricând. Cred că am o predispoziție pentru astfel de roluri. Un actor nu se poate menține doar printr-un singur rol. Încearcă să facă tot mai mult din lucrurile care îi vin în cale. Așa s-a întâmplat cu mine. Cred că am luat parte la proiecte ce-mi vor rămâne mereu amintire, dar m-am bucurat de fiecare rol într-o comedie romantică.”, a declarat Öznur Serçeler din “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

În articolul

Öznur Serçeler se implică într-o campanie umanitară. Imaginea emoționantă pe care a publicat-o vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x