(P) Modele de geci pentru sezonul rece. Cum să le porți cu stil

Publicat pe 13.10.2023 la 10:34 Actualizat pe 13.10.2023 la 11:09

Gecile pentru sezonul rece au reprezentat mereu o provocare. Sunt destul de dificil de purtat, de asortat și, mai mult decât atât, gama este variată. Cum alegerea unei geci trebuie să se potrivească cu stilul vestimentar, dar să fie și practică, ai mai jos câteva modele de geci pentru sezonul rece.

O geacă de culoare bleu, fotografiată pe un fundal alb

Fashion Days

Sunt oameni care aleg o singură geacă pentru întreg sezonul rece. Alții preferă să aibă două sau trei opțiuni pe care să le rotească în funcție de temperatura de afară. De exemplu, pentru o zi la schi ai nevoie de o haină subțire, dar care să fie rezistentă la vânt. Pe de altă parte, pentru o plimbare prin oraș, seara, când temperaturile sunt scăzute în sezonul rece, cel mai recomandat este să porți o jachetă lungă, groasă și bine izolată.

Modele de geci pentru sezonul rece

De aceea, venim în ajutorul tău și pentru alegerea potrivită îți spunem că există modele de geci pentru sezonul rece. Pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine, gândește-te la activitățile pe care intenționezi să le faci. Ai nevoie de o jachetă pentru a te plimba prin oraș și a merge la serviciu sau cauți ceva de îmbrăcat pentru o escapadă la munte?

Geci termice pentru iarnă

Gegile termice sunt cea mai bună alegere în cazul în care ai nevoie de o haină care îți asigură căldură, dar care îți permite în același timp să te miști în voie atunci când faci în activități în aer liber.

Aceste geci au glugă compatibilă cu căști și au mai multe fermoare pentru a crește fluxul de aer în timpul activităților. În general, jachetele termice sunt mai ușoare decât cele normale de iarnă, dar au și un mare avantaj. Pentru că sunt mai subțiri, le poți împacheta mai ușor și ocupă mai puțin spațiu în cazul în care vrei să le pui într-un bagaj.

Gecile casual pentru iarnă sau parka

Unele geci pentru sezonul rece, cum ar fi parka, sunt paltoane calde, suficient de elegante pentru birou sau o sesiune de cumpărături la temperaturi scăzute.

Acest tip de geci sunt de obicei mai lungi și au caracteristici concepute pentru un plus de confort, cum ar fi o glugă mai mare, uneori cu blană și buzunare căptușite. Acest tip de geacă nu este folosit pentru activitățile în aer liber din timpul iernii. De regulă sunt mai grele și nu permit mișcarea în voie a corpului.

Gecile de iarnă versatile

Unele geci pentru sezonul rece arată la fel de bine în oraș, dar și pe pârtii. Acestea combină stilul și funcționalitatea și au o serie de detalii tehnice și un design bine gândit.

În general, jachetele din această categorie sunt impermeabile, dar oferă și protecție maximă pentru vremea rece, fiind foarte bine izolate. Acest tip de geci se încadrează în categoria celor care pot fi purtate toată iarna datorită versatilității lor.

Alte tipuri de geci pentru sezonul rece

Atunci când mergi cu mașina sau stai mai mult prin magazine, poți purta cu ușurință și o jachetă din denim. Ea te va proteja și într-o zi cu vânt, dar și când soarele apare pe cer după o zi mai răcoroasă. Dau un aspect ideal unei ținute casual. O jachetă din denim poate fi ușor asortată cu un pulover lejer sau chiar peste o rochie.

Un palton sau trenci este realizat dintr-o cantitate substanțială de bumbac rezistent la apă sau poplin. În cea mai mare parte, are un înveliș protector detașabil, mâneci largi. Cel mai mare avantaj al unui palton sau al unui trenci este că se găsește în lungimi diferite, de la genunchi și până la glezne.

Trenciurile sunt o bucurie incredibilă în sezonul rece. Pot fi purtate cu ușurință la birou, pe stradă sau la o ieșire cu prietenii. Nu seamănă deloc cu paltoanele de lână, sunt ușoare și rezistente la apă. Asortează-le cu un pulover sau o rochie și vei arăta uimitor.

Vestele matlasate sunt și ele o alegere bună pentru sezonul rece. Se pot asorta ușor cu un pulover mai gros, sunt ușor de purtat și nici nu te vor împiedica să faci activitățile zilnice. Acestea au de obicei o glugă mare care să te protejeze în zona feței și a capului, așa că sunt o opțiune de luat în considerare.

Gecile din piele se pot asorta foarte ușor cu o multitudine de ținute sau obiecte de îmbrăcăminte. Pentru că de obicei pielea este tratată, ea va rezista cu brio temperaturilor scăzute sau picăturilor reci de ploaie. Avantajul gecilor din piele este că ele au o gamă largă de nuanțe, dar sunt și elegante și călduroase în același timp.

Pentru că de cele mai multe ori alegem să ne cumpărăm haine online, găsești aici cele mai variate modele de haine pentru sezonul rece. Trendurile se schimbă de la an la an, dar funcționalitatea este cea care primează întotdeauna.

Dacă de obicei vremea mohorâtă din timpul sezonului rece te face să alegi culori mai închise la haine, nu ezita să optezi pentru printuri colorate, nuanțe de alb, verde sau maroniu atunci când cauți modele de geci pentru sezonul rece. Te vor scoate din anonimat și cu siguranță te vei face remarcată.

În articolul

(P) Modele de geci pentru sezonul rece. Cum să le porți cu stil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x