Pablo Perroni îi ia apărarea verișoarei sale. Ce spune actorul despre relația lui Andres Tovar cu Maite Perroni

Publicat pe 28.10.2021 la 10:55 Actualizat pe 28.10.2021 la 12:33

După ce Maite Perroni a dezvăluit că este într-o relație cu Andres Tovar, gurile rele au spus că a fost vorba despre un plan bine pus la punct. Pablo Perroni îi ia apărarea verișoarei sale și spune adevărul despre acest subiect.

Pablo Perroni este îmbrăcată într-o cămașă albă și are o vestă neagră

Pablo Perroni îi ia apărarea verișoarei sale

Profimedia

Cu toate că Maite Perroni a făcut publice detaliile relației cu Andres Tovar, iată că internauții sunt de părere că fosta membră a trupei RBD l-a despărțit pe bărbat de fosta lui soție. După ce a citit mai multe speculații la adresa verișoarei sale, Pablo Perroni a simțit nevoia să spună adevărul.

Chiar dacă a terminat o relație de lungă durată cu Koko Stambuk, Maite Perroni și-a luat inima în dinți și i-a dat o șansă lui Andres Tovar care era despărțit de fosta lui soție la acea vreme.

Fosta componentă a trupei RBD mărturisește că prietenia cu Andres Tovar a fost întotdeauna una specială, având în vedere că se cunosc de mult timp, însă abia acum și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt.

Pablo Perroni îi ia apărarea verișoarei sale

După ce Maite Perroni a făcut publică relația de iubire cu Andres Tovar, au apărut două grupuri, cei care o susțin pe artistă și cei care nu vor să accepte ceea ce se întâmplă la momentul actual în showbiz.

Cel care a dorit să iasă la lumină și să vorbească despre acest subiect a fost chiar Pablo Perroni, verișorul actriței, care i-a asigurat pe fanii de pretutindeni că Maite este un om bun care nu ar face niciodată ceva care ar putea să rănească pe cei din jur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Maite este o persoană minunată, asta se întâmplă cu Maite. Din fericire, nu trebuie să apăr nimic. Oamenii care o cunosc, cu care a lucrat sau care pur și simplu au habar ce fel de persoană este, știu că ar fi incapabilă să facă rău cuiva.”, a spus Pablo Perroni.

În continuare, Pablo Perroni îi roagă pe fanii artistei să aibă respect pentru iubirea ei și să îi ureze doar fericire și împlinire pe toate planurile.

“Ea este fericită, Andres e fericit, așa că nu putem decât să ne bucurăm pentru ei.”, a continuat actorul.

Maite Perroni și Andres Tovar formează un cuplu

Pe data de 20 octombrie, Maite Perroni anunța că se află într-o nouă relație, iar fanii nu au întârziat să apară cu comentarii care mai de care mai surprinzătoare. Noul stăpân al sufletului lui Maite Perroni este Andres Tovar, un cunoscut producător din Mexic.

“Când viața îți oferă oportunitatea să începi din nou, nu îți fie teamă să ceri tot ceea ce are nevoie sufletul tău. Acesta lucru mă va surprinde întotdeauna.”, a scris Maite Perroni pe contul personal de Instagram, în dreptul fotografiilor cu Andres Tovar.

Imediat, internauții au presupus că Andres Tovar și-ar fi înșelat fosta parteneră și acest lucru ar fi provocat divorțul. De asemenea, despărțirea dintre Claudia Martin și Andres Tovar ar fi supervenit după ce Maite Perroni ar fi intervenit în căsnicia celor doi.

Claudia Martin și Andres Tovar s-au despărțit în iunie și au divorțat în august, anul acesta, după trei ani de căsnicie. Actrița le-a cerut fanilor să respecte aceasta veste și să o lase să aibă parte de liniște pentru a trece mai ușor peste eveniment.

Maite Perroni a negat toate acuzațiile la adresa ei și spune că atât ea cât și Andres erau liberi la momentul deciziei de a fi împreună.

În articolul

Pablo Perroni îi ia apărarea verișoarei sale. Ce spune actorul despre relația lui Andres Tovar cu Maite Perroni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x