Palazuelos susține că văduva lui Andrés García ar fi fost "amanta" unui alt actor celebru. Despre cine ar fi vorba

Publicat pe 03.10.2023 la 18:31 Actualizat pe 03.10.2023 la 19:31

Prezentatorul Hotel VIP a susținut că Margarita Portillo ar fi avut o relație cu un star de cinema mexican care "a încercat să obțină bani din toate părțile".

Roberto Palazuelos a făcut o declarație controversată despre văduva lui Andrés García, Margarita Portillo, cu care are o dispută publică de ceva timp.

De la moartea starului de melodramă, în aprilie anul trecut, cel supranumit "Diamantul Negru" s-a năpustit asupra ei în principal din cauza bunurilor pe care le-a moștenit de la el, potrivit univision.com.

Văduva lui Andrés García a fost "amanta" unui actor celebru?

Roberto Palazuelos a făcut o actualizare a procedurilor legale pe care vrea să le intenteze împotriva lui Portillo cu privire la ultimul testament al regretatului actor.

"Când o vom duce pe Margarita în instanță, ea va trebui să returneze ceea ce a furat. Andrés García a lăsat 25% fiului său Andrés Jr. (Ea) a fost executorul testamentar", a declarat el într-un interviu acordat TVNotas, publicat la 1 octombrie.

"Ea avea cunoștință de conținutul testamentului și a spus: "Când el va muri, va trebui să îi dau 25% fiului său". Dar a pus parcelele de ejido pe numele său. Această femeie nu vrea să împartă nimic cu el. Vrea să păstreze totul", a spus el.

În acest context, prezentatorul emisiunii Hotel VIP, a calificat-o negativ pe văduva fostului său prieten și a vorbit chiar despre presupusa sa viață amoroasă anterioară.

"Asta se întâmplă întotdeauna cu oamenii care nu știu să muncească, ca Margarita. Au fost mereu întreținute și au trăit luând bani de la oameni celebri", a comentat el.

"Ea, de exemplu, a fost amanta lui Valentín Trujillo cu mulți ani în urmă, iar el era la fel. A încercat să ia bani de la el peste tot, până când soția lui a scăpat de ea. Așa a ajuns ea la Andrés", a acuzat el.

În ceea ce privește ceea ce ar fi spus starul filmului "Pedro Navaja" despre această situație, Palazuelos nu a rămas tăcut.

"Nu a cojocit-o niciodată și nu a vrut-o niciodată. Dar îi plăcea de ea, iar ea a profitat de el când era bătrân și slab de minte. Cine știe câtă mizerie au făcut", a spus el.

Potrivit El Universal, Valentín Trujillo, unul dintre liderii epocii de aur a cinematografiei mexicane, s-a căsătorit cu actrița Patricia María, cu care a stat mai bine de 20 de ani.

Roberto Palazuelos a lansat un avertisment către Margarita Portillo

În iulie, Roberto Palazuelos a avertizat-o pe Margarita Portillo și pe sora lui Andrés García, Rosa María, că ar trebui să-i dea partea sa din moștenirea lui Andrés Jr.

"Mătușa lui i-ar fi spus că nu-i va da nimic, deoarece totul este pe numele meu și al Margaritei", a declarat acesta pentru 'Al Rojo Vivo'.

"Sunteți foarte proști, amândoi... pentru că eu pot să vă ofer această oportunitate, spune 'Andresito'. Dați-i partea voastră", a avertizat el.

"Dacă nu vreți să-i dați pământ, aranjați-vă cu el și plătiți-i pe credit ca să puteți păstra totul, pentru că dacă nu o faceți, totul se va duce de râpă", a mai spus el.

"Prezumțios": Andrés García îl atacă dur pe Roberto Palazuelos după ce l-a numit moștenitorul său principal

În articolul

Palazuelos susține că văduva lui Andrés García ar fi fost "amanta" unui alt actor celebru. Despre cine ar fi vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x