Părinții actrițelor Cansu Tosun și Serenay Sarıkaya au fost surprinși din nou împreună după ce s-a aflat că formează un cuplu. Ce se întâmplă în relația celor doi

Publicat pe 31.05.2024 la 15:49 Actualizat pe 31.05.2024 la 17:50

După ce îndrăgostiții au fost surprinși pe străzile din Turcia, a venit momentul ca o nouă ipostază romantică să-i găsească împreună. Cansu Tosun și Serenay Sarıkaya își continuă separat viețile profesionale.

actori

Părinții actrițelor Cansu Tosun și Serenay Sarıkaya au fost surprinși din nou împreună după ce s-a aflat că formează un cuplu

Instagram

Dragostea interzisă dintre mama actriței Serenay Sarıkaya și tatăl lui Cansu Tosun a fost dezvăluită în lunile ce au trecut. După incident, ce a lovit fanii imediat, comentariile au început să scurgă pe rețelele sociale. Acum cuplul nu-și mai ascunde sentimentele și cei doi se bucură de relația pe care o trăiesc.

Părinții actrițelor Cansu Tosun și Serenay Sarıkaya au fost surprinși din nou împreună după ce s-a aflat că formează un cuplu

Ümran Seyhan și Kenan Tosun nu mai au nicio inhibiție, astfel că își admit sentimentele unul față de celălalt. Au fost surprinși de către jurnaliști în Nișantași. Multe publicații au rămas intrigate de ceea ce se întâmplă în viața personalităților din Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial, îndrăgostiți au descoperit că sunt vecini, ca mai apoi să-și împărtășească sentimentele. Tată lui Cansu Tosun ar fi fost îndrăgostit cu toate că era căsătorit cu Serpil Tosun. Actrița a vorbit pentru prima oară despre ceea ce tatăl său a realizat în ultima vreme pe plan personal.

“Fiecare este responsabil pentru ceea ce face. Fiecare este responsabil pentru propria viață.”, a declarat vedeta. Nu a oferit totuși mai multe detalii în acest sens. Kenan Tosun a decis să divorțeze de soția lui pentru a-și concentra atenția asupra relației actuale. În ceea ce o privește pe Cansu Tosun, aceasta se numără fără doar și poate printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A dezvăluit că se concentrează asupra vieții profesionale, însă viața personală este la fel de importantă.

De asemenea, într-un interviu din 2022 a declarat că nu are operații estetice, însă nu ar refuza să intre pe mâna doctorilor dacă acest lucru ar fi indicat pentru a interpreta anumite roluri. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea arată momente petrecute pe platourile de filmare.

Cansu Tosun nu are operații estetice, însă nu ar refuza să intre pe mâna medificilor în viitor

Vedeta a vorbit despre aspectul fizic într-un interviu din 2022. Nu este pentru prima oară când este chestionată legată de operațiile estetice.

“Sunt singura actriță fără operații estetice. Nu există nicio intervenție pe chipul meu. Pentru rolurile, buzele trebuie să fie umflate, iei Botox. Dacă este necesar, și obrajii sunt ajustați. N-o să fac asta decât dacă este necesar. Sunt pentru naturalețe. Dacă aș fi vrut, aș fi putut să fac o operație estetică la braț, dar m-aș fi trădat. Asta sunt eu.”, a spus aceasta.

Cansu Tosun a devenit virală în mediul online după ce le-a arătat tuturor arsura de pe braț. Aceasta a suferit un accident la vârsta de 2 ani, însă nu a dorit niciodată să intervină în mod chirurgical. În prezent este mămica unui băiețel și se bucură de viața alături de familie. Nu uită nici de momentele petrecute pe platourile de filmare, acolo unde se bucură ca de obicei de aprecierea tuturor. Joacă rolul de protagonistă în Coșul de rufe, serial în care a jucat și Halil Ibrahim Ceyhan.

În articolul

Părinții actrițelor Cansu Tosun și Serenay Sarıkaya au fost surprinși din nou împreună după ce s-a aflat că formează un cuplu. Ce se întâmplă în relația celor doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Casa Verde 2024. Reacţia lui Răzvan, care n-a apucat să prindă fonduri, deşi avea totul pregătit
a1.ro
Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express acum 10 ani
HelloTaste.ro
Ciorbă de roșii ca la bunica. Rețetă cu gust de copilărie
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Băutura care poate ajuta la menținerea masei musculare. Mulți oameni o consumă în fiecare zi
as.ro
Miliardarul Ion Țiriac va plăti o sumă modică, drept taxă de lux, pentru „bijuteria” de aproape 800.000 de euro
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Tartă Tatin cu gutui caramelizate și blat cu nuci
x