Patrick J. Adams, actorul din “Suits”, este și un cunoscut fotograf

Publicat pe 21.07.2020 la 10:05 Actualizat pe 05.08.2020 la 15:18

Patrick Johannes Adams, care-l interpretează pe Mike Ross, s-a născut la data de 27 august 1981, în Toronto, Ontario, Canada. Rolul care l-a consacrat pe Patrick este chiar cel al lui Mike Ross, Suits. Odată cu faima adusă de Suits, actorul a primit recunoaștere și pentru a doua sa pasiunea, cea de fotograf.

A urmat liceul la Northern Secondary School în Toronto, urmând mai apoi să se mute în Los Angeles la vârsta de 19 ani după divorțul părinților lui. În L.A. și-a continuat studiile la University of Southern California, unde a câștigat premiul Jack Nicholson în 2004. Premiu care i-a furnizat finanțe importante direct din partea lui Nicholson. După ce și-a câștigat primul premiu BFA, Patrick a început să lucreze imediat pentru o producție de a lui Edward Albee, „The Goat”.

Actorul a avut multiple apariții în diferite show-uri și seriale americane, precum: “Cold Case”, “Pretty Little Liars”, “Lost”, “Friday Night Lights”, “Whitout a Trace”, “Heartland”, “Legends of Tomorrow”, “Lie to me”. Aparițiile TV ale lui Patrick au crescut progresiv, de la roluri micuțe la personaje principale.

Viața privată

Adams este căsătorită cu starul din „Pretty Little Liars”, Troian Bellisario, din decembrie 2016. Cei doi s-au cunoscut în 2009, în piesa Equivocare. Înainte de apariția lui în „Pretty Little Liars”, Adams și Bellisario se despărțiseră; dar cei doi au dat o a doua șansă relație după întâlnirea lor pe platourile de filmare ale serialului Pretty Little Liars” în 2010. Adams și Bellisario s-au căsătorit pe 10 decembrie 2016 în Santa Barbara, California. În octombrie 2018, Adams a anunțat nașterea fiicei lor, Aurora.

Despre serialul „Suits”

Suits este un serial de televiziune despre lege, avocați și cazurile complicate pe care aceștia le rezolvă, creat și scris de Aaron Korsh. Seria a avut premiera pe 23 iunie 2011 și a fost produsă de Universal Cable. Acțiunea serialului este plasată în New York și urmărește povestea lui Mike Ross (Patrick Adams) , un tânăr cu o minte genială, care renunțase la facultate și era pe fugă din cauza unei afaceri cu droguri nereușite. Mike îl întâlnește pe Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York, iar între cei doi se formează o legătură pe viață. Mike ajunge să lucreze cu Harvey, deși nu avea diplomă pentru a profesa, în timp ce Harvey ascunde secretul lui Mike față de toată lumea.

Urmărește "Suits" la Happy Channel, începând cu 7 august

CITEȘTE ȘI

Gabriel Macht, actorul din Suits, în rolul lui Harvey Specter

Gina Torres, frumoasa actriță din “Suits”, în rolul Jessicăi Pearson

În articolul

Patrick J. Adams, actorul din “Suits”, este și un cunoscut fotograf

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp