Paulina Rubio își întreține foștii soți. Ce spune vedeta despre responsabilitatea financiară pe care o are în prezent

Publicat pe 21.03.2023 la 15:57 Actualizat pe 21.03.2023 la 18:27

Paulina Rubio își întreține foștii soți. Ce spune vedeta despre responsabilitatea financiară pe care o are în prezent.

Paulina Rubio poartă o rochie roșie scurtă și se află pe scenă

Paulina Rubio își întreține foștii soți

Profimedia Images

Paulina Rubio se numără printre cele mai longevive artiste din lumea divertismentului. Este actriță, cântăreață și mamă, iar de-a lungul timpului a reușit să-și demonstreze talentul cu orice ocazie. Cu toate acestea, în plan personal relațiile sale au avut întotdeauna de suferit. Actoria nu este punctul său forte, însă a jucat în câteva producții de excepție. Cântăreții săi preferați sunt Miguel Bose și Madonna.

Paulina Rubio își întreține foștii soți

A fost căsătorită cu Colate din 2007 până în 2014, iar un timp după această relație s-a căsătorit cu Gerardo Bazua, partener cu care a rămas însărcinată pentru a doua oară. Cel de-al doilea copil a venit pe lume, însă relația sa nu a rezistat nici de această dată. În cel mai recent interviu oferit pentru emisiunea Ventaneando, Paulina Rubio a vorbit despre noul album, dar și despre viața sa personală de-a lungul timpului. Aceasta a subliniat faptul că își întreține întreaga familie, chiar și foștii soți, tații copiilor săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu am grijă de familie mea din punct de vedere economic. Toată viața am făcut asta, chiar și tații copiilor sunt ajutați.”, a declarat vedeta. Reamintim faptul că Paulina Rubio are doi copii: Nicolás Vallejo Nágera și Gerardo Bazúa. Din punct de vedere legal, aceasta este nevoită să plătească sume importante de bani către foștii soți. Sandra Hoyos, avocata artistei, a făcut publice motivele reale pentru care se întâmplă acest lucru. Ambii foști parteneri au un venit mult mai mic decât al vedetei și din această cauză Paulina Rubio poartă pe umeri o povară suplimentară. Cei doi bărbați primesc bani pentru perioadele în care își petrec timpul cu copiii acesteia.

“Într-o aumită formă nu este pentru tați, ci indirect pentru copii care împart timpul cu aceștia. Ea câștigă un salariu superior, iar Colate a declarat că are 2000 de dolari pe an, ceea ce este ridicol.”, a declarat avocata vedetei.

Povestea de viață a faimoasei Paulina Rubio

Cu toate că artista a fost nevoită să se supună unui ordin judecătoresc, nu se cunosc adevăratele cifre de afaceri ale celor doi foști parteneri.

“Asta acoperă tot ce ar putea cheltui cu copiii, însă nu știm dacă într-adevăr cheltuie cu copiii sau pe călători pe care le expune de fiecare dată în mediul online.”, a descris avocata vedetei. Paulina Rubio este cea care plătește de fiecare dată cheltuielile de judecată. Aceasta a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în viața personală. După moartea mamei sale celebre, Susana Dosamantes, aceasta a mărturisit ca practică terapia.

“Ea ne-a spus. Ne-a schimbat viața dintr-un moment în altul. Ea a plecat foarte repede, a durat 3 luni, nu a suportat tratamentul. Nu cred că poți să-ți recapeți viața după o asemenea pierdere. Este tot ce am mai bun și va continua să fie. Încă nu a trecut, e dificil, o zi după alta.”, a dezvăluit Paulina Rubio, într-un interviu cu Pati Chapoy, arată tvnotas.com.mx. Vedeta a trăit ultimele zile la căpătâiul mamei sale, fiind unica ce i-a îndeplinit toate dorințele.

“A fost foarte rapidă plecarea sa, foarte dificilă, am vorbit mult. Ne petreceam după amiezile ascultând muzică fără să vorbim și eram acolo pentru ea.”, a povestit printre lacrimi Paulina Rubio.

În articolul

Paulina Rubio își întreține foștii soți. Ce spune vedeta despre responsabilitatea financiară pe care o are în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x