Paulina Rubio, mesaj emoționant de Crăciun pentru fani. Care este ținuta de sărbători a vedetei

Publicat pe 23.12.2021 la 13:47 Actualizat pe 23.12.2021 la 14:11

Fiindcă sărbătorile se apropie cu pași rapizi, Paula Rubio nu putea să treacă peste aceste zile fără să le transmită fanilor un mesaj emoționant. Care este ținuta de sărbători a vedetei și ce anume le-a spus internauților.

Paulina Rubio poartă o rochie neagră, de gală și are părul desprins și aranjat pe o parte

Paulina Rubio în cadrul Premiilor 40 Principales. 13 septembrie 2018

Getty Images

În cea mai nouă postare de pe rețelele sociale, Paulina Rubio apare într-o ținută crăciunească, cu iz de sărbătoare. Cu zâmbetul pe buze, așa cum o cunoaște toată lumea, vedeta a ținut să le transmită fanilor un mesaj emoționant.

De asemenea, faimoasa blondină a dezvăluit care-i sunt cele mai mari dorințe în preajma sărbătorilor de iarnă. Internauții au comentat imediat în dreptul postării.

Paulina Rubio, mesaj emoționant de Crăciun pentru fani

Pentru a intra cât mai repede în spiritul Crăciunului, Paulina Rubio a postat în mediul online un videoclip în care apare îmbrăcată în crăciuniță. Acolo, artista le transmite câteva cuvinte emoționante celor care o îndrăgesc și spune care-i sunt cele mai mari dorințe în preajma acestor sărbători.

Deși Paulina Rubio a ținut să transmită un mesaj de Crăciun, iată că fanii au rămas surprinși de altă veste. Artista va reveni pe scenă, acompaniată de Alejandra Guzman.

Până acum, se știe doar că cele două artiste vor avea concerte în SUA. Paulina Rubio a ținut să-și spună și dorințele personale de Crăciun. Îmbrăcată cu un body roșu, aceasta a transmis mesajul în stilul caracteristic, cu vibrații pozitive.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Crăciun fericit! Să petreceți incredibil. Vă doresc multă sănătate. Mâncați bine, dar cel mai mult, petreceți frumos.”, a transmis Paula Rubio în online.

În ciuda faptului că a trecut printr-o perioadă dificilă, artista recunoaște că la momentul actual se găsește în cea mai bună perioadă a vieții sale, asta pentru a reușit să arate publicului o parte a vieții ei pe care nimeni nu o cunoaștea până acum.

“De la furtună a venit liniștea, mi-am găsit liniștea însă a trebuit să parcurg mulți pași. Sunt aici pentru că am forța pe care mi-o dau copiii mei, dragostea aceea unică.”, a mai spus artista. În ceea ce privește cariera profesională, Paula Rubio se află în vârful carierei.

Ținuta pe care o poartă de sărbători Paulina Rubio

Cel mai nou videoclip al artistei, “Ni una sola palabra”, a reușit să atingă 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. Totul a fost construit conform indicațiilor lui Paul Boyd, britanicul care a lucrat alături de Kylie Minogue, Shania Twain și Lenny Kravitz.

Filmările au avut loc în clădirea centrului City of Hope din LA, California. După o muncă ce a durat 15 ore fără pauza, Paulina Rubio și-a prezentat melodia care durează 3 minute și 48 de secunde.

Pe lângă body-ul roșu plin de paiete, Paulina Rubio și-a decorat și părul în stil de sărbătoare. Cu o floare specifică acestei sărbători, plină de paiete, cu roșu și verde, artista a strălucit ca de fiecare dată.

“Puține zile până la Crăciun”, a scris Paula Rubio în dreptul postării. Peste 100 de mii de fani i-au răspuns vedetei și au trăit fiecare clipă alături de ea.

Paulina Rubio și-a anunțat deja concertele pentru anul care va veni, iar cel mai important este turneul din care face parte alături de Alejandra Guzman. Concertele sunt deja anunțate, iar biletele sunt puse în vânzare pentru ca fanii să intre cât mai repede în febra distracției.

În articolul

Paulina Rubio, mesaj emoționant de Crăciun pentru fani. Care este ținuta de sărbători a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x