Paulina Rubio sărbătorește alături de mama sa. Fotografiile emoționante pe care artista le-a arătat întregii lumi

Publicat pe 12.01.2022 la 15:38 Actualizat pe 12.01.2022 la 16:03

Paulina Rubio a sărbătorit zilele acestea alături de mama sa și cei doi copii. Fotografiile emoționante pe care artista le-a arătat tuturor.

Paulina Rubio poartă o rochie de gală cu trenă

Paulina Rubio pe scenă în cadrul celei de-a 33-a ediție a Premiilor Lo Nuestro

Getty Images

Paulina Rubio a sărbătorit zilele acestea ziua de naștere a mamei sale și a postat câteva fotografii emoționante în online. Fanii i-au lăsat mii de mesaje și aprecieri pe pagina personală, acolo unde artista postează în fiecare zi.

Actrița Susana Dosamantes, mama vedetei Paulina Rubio, a împlinit 73 de ani pe 9 ianuarie, iar sărbătoarea a fost una pe măsură.

Paulina Rubio sărbătorește alături de mama sa

Paulina Rubio a întâmpinat noul an în plină sărbătoare, asta pentru că mama sa a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani chiar pe 9 ianuarie. Celebra actriță Susana Dosamantes continuă să fure priviri în mediul online și nu-și arată vârsta în ciuda cifrelor din buletin.

“La mulți ani. Mama e doar una. Mama, te iubesc mai mult ca niciodată!, a scris Paulina Rubio în online, acolo unde fanii au putut vedea câteva fotografii emoționante atât cu mama ei, cât și cu copiii. Cea mai frumoasă, după părerea internauților, a fost cea în care Paulina apare lângă mama ei, dar și lângă nepoții marii actrițe, Nicolás y Eros.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă în prezent soarele a răsărit și pe strada vedetei, acum ceva vreme aceasta s-a luptat din răsputeri pentru custodia copiilor săi. Paulina Rubio a mărturisit că la un moment dat s-a simțit atacată și a trebuit să lupte pentru a se simți împăcată pe plan personal. Dacă timpul pare că trece repede, iată că Paulina Rubio a devenit mămică pentru prima datp în 2010, după trei ani de căsnicie cu impresariul de origine spaniolă Nicolás ‘Colate’ Vallejo-Nájera.

Andrea Nicolás Vallejo Rubio este fiul de 11 ani al Paulinei Rubio, numit după tatăl lui, celebrul impresar. După divorțul din 2012, cei doi s-au luptat pentru custodia fiului care trebuia să călătorească din Spania în Miami pentru a-și vedea ambii părinți. După lupte seculare, impresarul a mărturisit că nu-și mai dorește să lupte și l-a lăsat pe micuț în grija mamei.

La momentul actual, bărbatul are o relație cu o femeie numită Estefania, cu 18 ani mai mică decât el ce lucrează într-o prestigioasă firmă de avocatură.

Paulina Rubio și viața cu cei doi copii

Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut în martie 2016 și i-a luat numele tatălui, Eros Bazúa Rubio. Gerardo ‘Jerry’ Bazúa este tatăl celui de-al doilea fiu al vedetei, acesta fiind participant într-o competiție televizată, iar ea făcând parte din juriu.

Cei doi s-au luptat pentru custodia micuțului până în decembrie anul trecut, când Paulina Rubio a câștigat totul. Paulina Rubio a declarat de-a lungul timpului că este dificil să fie mamă și artistă, asta pentru că trebuie să se despartă de cei doi copii pentru a fi pe scenă. Astfel, mama ei a fost întotdeauna un sprijin atunci când a avut nevoie.

“Ei sunt prioritatea mea. Când nu lucrez mă duc să-i iau de la școală, mă trezesc la 7 dimineața și îi duc. Îi duc la karate, ne jucăm, facem picnic. Mă distrez cu ei, nu vreau să schimb asta pentru nimic în lume.”, a declarat Paulina Rubio.

În articolul

Paulina Rubio sărbătorește alături de mama sa. Fotografiile emoționante pe care artista le-a arătat întregii lumi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x