Paulina Rubio și-a anunțat întoarcerea pe scenă. Care a fost motivul pentru care Thalía i-a refuzat invitația

Publicat pe 23.02.2022 la 10:53 Actualizat pe 23.02.2022 la 11:38

Paulia Rubio și-a anunțat întoarcerea pe scenă cu un turneu pe care îl va realiza alături de Alejandra Guzmán. Care a fost motivul pentru care Thalía a refuzat invitația de a cânta alături de cele două artiste.

Paulina Rubi și  Thalía se află pe covorul roșu. Cele două artiste poartă rochii negre și au părul desprins și coafat pe o parte

Paulina Rubio și-a anunțat întoarcerea pe scenă, iar Thalía i-a refuzat invitația

Getty Images

Paulina Rubio este gata să revină pe scenă, acolo unde fanii sunt nerăbdători să o vadă din nou. Pentru a îngropa securea războiului, alături de artistă va cânta Alejandra Guzmán, cea care s-a zvonit de-a lungul timpului că ar avea o dispută cu aceasta.

Pentru a nu lăsa nicio urmă de îndoială, Paulina Rubio a menționat că și Thalía a fost întrebată dacă își dorește să ia parte la turneul revenirii, însă aceasta ar fi refuzat. Care este motivul.

Paulina Rubio și-a anunțat întoarcerea pe scenă

Paulina Rubio trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Conform Tvnotas.com.mx, artista va reveni pe scenă într-un turneu inedit numit Perrísimas ce va fi realizat alături de Alejandra Guzmán. Cele două interprete au vrut să lase deoparte neînțelegerile și să le ofere fanilor un spectacol așa cum nu au mai văzut până acum.

Cele două vedete au devenit rivale atunci când au luptat pentru dragostea lui Erik Rubín, cel care a interpretate două piese dedicate fiecăreia dintre ele. Cu toate acestea, există o dispută pe care Paulina Rubio nu o poate încheia nici măcar acum, în ciuda anilor care au trecut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interpreta a declarat că a invitat-o și pe Thalía pe scenă, în cel mai nou proiect al său, însă aceasta a refuzat oferta și toate planurile au eșuat în cele din urmă. Paulia Rubio a mărturisit că nu ar fi avut nicio problemă în a împărți scena cu cea care i-a fost colegă și prietenă pe vremuri, în grupul Timbiriche. Într-un interviu actordat recent, Paula Rubio a spus: “Nu o lasă. Mi-a răspuns negativ de mai multe ori, nu știu ce se întâmplă, dar ea pierde.”

Chiar dacă Paulina Rubio nu a menționat care este motivul real pentru care Thalía nu va reveni pe scenă alături de ea, fanii sunt de părere că Tommy Mottola este în spatele acestei acțiuni. Interpreta melodiei “Amor a la Mexicana” nu a făcut până acum nicio declarație în legătură cu acest subiect controversat.

Thalía a refuzat invitația colegei sale, Paulina Rubio

Despre cearta dintre Paulina Rubio și Thalía s-a vorbit mulți ani de-a rândul, asta până când interpreta melodiei “Yo soy” a decis să vorbească despre acest subiect controversat. Artista a mărturisit cu sinceritate că niciodată nu și-a dorit să fie în locul colegei sale, așa cum s-a vehiculat în presă.

“Am fost prietene, însă mama ei i-a spus că nu are voie să aibă prietene frumoase, asta pentru că toate urmau să o invidieze.”, a declarat Paulina Rubio. Aceasta a subliniat în repetate rânduri că Thalía a fost întotdeauna o prietenă de suflet.

Paulina Rubio s-a născut pe 17 iunie 1971 și este una dintre cele mai iubite interprete din Mexic. A făcut parte din grupul Timbiriche din 1982 până în anul 1991, atunci când și-a descoperit forța proprie și a pornit către o carieră solo. A fost căsătorită cu Nicolás Vallejo Nágera din 2007 până în 2014 și are doi copii, Eros Bazúa Rubio și Andrea Nicolás Vallejo-Nájera Rubio.

Este recunoscută pentru melodii celebre precum “Ni una sola palabra” sau “Con todos menos conmigo”.

În articolul

Paulina Rubio și-a anunțat întoarcerea pe scenă. Care a fost motivul pentru care Thalía i-a refuzat invitația

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x