Pentru Sıla Türkoğlu anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional. Cum se arată Șerbet de afine în viitor

Publicat pe 03.01.2024 la 11:31 Actualizat pe 03.01.2024 la 13:15

Sıla Türkoğlu și-a surprins cu adevărat fanii în anul ce tocmai a trecut. A realizat proiecte profesionale inedite și se bucură în continuare de simpatia tuturor.

actrița poartă o jachetă portocalie

Pentru Sıla Türkoğlu anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional

Instagram

A strălucit în cadrul proiectului Moștenirea, însă a decis că timpul potrivit pentru a se implica în alte seriale este limitat. Astfel, după 2 sezoane s-a alăturat distribuției Șerbet de afine acolo unde și joacă rolul de protagonistă. Se pare că a fost cea mai bună alegere pe plan profesional. Pe plan personal a reușit să se implice într-o relație de iubire, dar care s-a terminat mai repede decât ar fi crezut oricine.

Pentru Sıla Türkoğlu, anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional

A devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia și personajul Doğa a ajutat-o fără doar și poate în acest sens. Și-a dezvoltat astfel cariera profesională încă din primul sezon al seriei. Personajul iubit de telespectatori revine și în cel de-al doilea sezon, făcând astfel ca tot ceea ce se întâmplă în cariera actriței să se dezvoltate exponențial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În acest sens, tânăra actriță are succes și în mediul online. Cu peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, a publicat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Dacă înainte de a ieși din cadrul proiectului Moștenirea avea o altă abordare în ceea ce privește expunerea, acum totul este schimbat.

Citește și: Sıla Türkoğlu și Alp Navruz s-au despărțit. Actorul a oferit primele declarații

Astfel, se află printre cele mai discutate vedete în luna decembrie. Potrivit celor de la seriesturkish.com, nu ar fi greșit să spunem că 2023 a fost anul vedetei. A reușit să-și stabilească o experiență clară pentru viitor.

În ceea ce privește cifrele, Șerbet de afine și Golden Boy – Dragoste rebelă s-au luptat până în ultima secundă. Astfel, primul menționat a reușit fără doar și poate să se claseze pe prima poziție. A impresionat încă de la început cu povestea și personajele sale. Dacă Șerbet de afine a reușit să facă un pas uriaș performanța sa, Golden Boy – Dragoste rebelă mai are de recuperat pentru a reușit să ajungă încă o dată la ceea ce a demonstrat în primul sezon.

Șerbet de afine încheie anul 2023 cu succes

Episodul 45 din serialul care o aduce pe Sıla Türkoğlu în rol principal a reușit să atragă milioane de fani în fața televizoarelor. Șerbet de afine traversează o perioadă cu adevărat importantă pentru viitor. Este o călătorie care cu siguranță nu se va opri acum.

Citește și: Vești proaspete despre serialul Șerbet de Afine. Sila Turkoglu este în culmea fercirii

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman și Yiğit Kirazcı. Produs de Faruk Turgut, a reușit să ajungă la episodul 45.

Potrivit unui sondaj realizat în mediul online, Sıla Türkoğlu a fost cea mai discutată vedetă pe rețelele sociale. Urmată de Ozge Yagiz, a rămas de asemenea în atenția publicului. Născută pe 18 aprilie 1999 în Bornova, a devenit cunoscută odată cu seria Jurământul, acolo unde a jucat un rol secundar. A urmat Moștenirea care a făcut-o să ajuungă pe primele locuri în cele mai importante topuri. A format un cuplu cu Alp Navruz, însă relația lor nu a trecut de zilele călduroase de vară. Au decis să se despartă și să pună punct idilei lor.

În articolul

Pentru Sıla Türkoğlu anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional. Cum se arată Șerbet de afine în viitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x