Pınar Deniz spune că nu este o fană a serialelor de acțiune. Ce a mai punctat vedeta despre obiceiurile sale

Publicat pe 20.08.2024 la 18:30 Actualizat pe 20.08.2024 la 09:08

Pınar Deniz a făcut parte din distribuția seriei Yargi, însă spune că nu este împătimita proiectelor de acțiune. Ce a mai punctat vedeta despre viața personală.

actriță zâmbește

Pınar Deniz spune că nu este o fană a serialelor de acțiune

Instagram

Faimoasa actriță Pınar Deniz și-a continuat cariera de succes cu seria Yargi, acolo unde a jucat timp de trei sezoane. A demonstrat că poate să realizeze o performanță incredibilă alături de Kaan Urgancıoğlu. La scurt timp după finalizarea seriei, aceasta și-a luat o perioadă de pauză.

Pınar Deniz spune că nu este o fană a serialelor de acțiune

În timpul celor trei ani în care s-a filmat seria Yargi, actrița a devenit una dintre favoritele publicului. Atât în presă cât și în mediul online numele său a circulat în repetate rânduri. A fost văzută la tot mai multe evenimente mondene, acolo unde a fost abordată de către jurnaliști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, Pınar Deniz spune că își dorește să se relaxeze după o perioadă stresantă petrecută pe platourile de filmare. Spune că nu este o fană a serialelor de acțiune care includ și momente romantice. Mărturisește că atunci când se află în vacanță evită acțiunea.

Citește și: Celebritatea care a cucerit mediul online! Nu, nu este vorba despre Demet Ozdemir și nici despre Ozge Yagiz sau Sila Turkoglu. Cine este preferata cinefililor

“Nu sunt acea persoană. Îmi place să fiu calmă și în pace. Îmi place să particip la activități culturale, să fiu activistă, să vizitez muzee. Îmi plac texturile istorice. Nu sunt acea persoană de pe micile ecrane.”, a declarat actrița recent. Deși joacă un personaj extrem de puternic în serialul Yargi, spune că Ceylin este doar un rol și nu reflectă personalitatea sa din realitatea zilnică, arată seriesturkish.com.

Atunci când vine vorba despre munca pe platourile de filmare este dispusă să-și asume riscuri, însă când vine vorba despre viața personală își păstrează calmul. Pe contul personal de instagram are peste 3 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanță, momente pe care le petrece cu cei dragi sau citind o carte preferată.

Pınar Deniz a experimentat sentimente contradictorii odată cu finalul seriei Yargi

Producția a fost distribuită în mai multe colțuri ale lumii, iar actrița a reușit să se clasifice printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Printre actorii care au făcut parte din distribuție s-au numărat Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan și Uğur Polat.

“Am emoții foarte diferite. Una dintre cele mai importante perioade din viața mea ajunge la final. Nu cunosc nicio altă poveste care să-mi fi deschis sufletul atât de mult.”, a mărturisit vedeta.

Iubirea dintre Ilgaz și Ceylin a reprezentat subiectul dezbaterilor în mediul online timp de 3 ani. Succesul aceste povești a venit datorită actorilor care au interpretat personajele principale.

“Mulțumesc tuturor celor care au urmărit. Nu cred că ar fi putut funcționa mai bine de atât. Necesită o dedicare reală și un drum comun pentru a merge atâta vreme împreună.”, a spus vedeta. Născută pe 4 noiembrie 1993 în Adana, a reușit să impresioneze de-a lungul timpului cu roluri în seriale diverse. Printre acestea se numără și Wounded love între 2016 și 2018 alături de Berguzar Korel și Halit Ergenc. În Love 101 a jucat împreună cu Alina Boz și Mert Yazicioglu timp de două sezoane. Astfel, toți au devenit figuri centrale din Turcia.

În articolul

Pınar Deniz spune că nu este o fană a serialelor de acțiune. Ce a mai punctat vedeta despre obiceiurile sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x