Pique s-a deschis publicului vorbind despre despărțirea controversată de Shakira la un an după eveniment. Ce declarații a făcut

Publicat pe 05.10.2023 la 13:20 Actualizat pe 05.10.2023 la 13:50

Gerard Piqué a acordat unul dintre puținele interviuri pe care le-a acordat de la controversata despărțire de Shakira, anunțată în iunie 2022. Gerard Piqué a surprins prin apariția alături de 'Scorpionul de Aur' la Barcelona, ireverențiosul intervievator mascat interpretat de Alex Montiel.

Shakira și Pique

Profimediaimages.ro

El s-a așezat pe scaunul pasagerului mașinii conduse de 'Scorpionul de Aur', în fața căruia s-a deschis și a vorbit chiar și despre Bizarrap.

Gerard Piqué a surprins prin apariția alături de 'Scorpionul de Aur' la Barcelona, ireverențiosul intervievator mascat interpretat de Alex Montiel.

Discuția a fost difuzată prin intermediul canalului de YouTube al mexicanului în noaptea de marți spre miercuri, 3 octombrie.

Ce aluzii a făcut Piqué într-un interviu în exclusivitate după despărțirea de Shakira

Gerard Piqué a stat de vorbă cu comediantul într-una dintre puținele discuții mediatice pe care fostul fotbalist le-a avut după controversata despărțire de Shakira, anunțată în iunie 2022.

Cu mexicanul a vorbit în principal despre fotbal și despre sosirea Ligii Regilor în Mexic, programată pentru ianuarie 2024. Este vorba de liga al cărei partener este catalanul, potrivit univision.com.

Deși discuția s-a axat pe acest proiect, "Scorpionul de aur" i-a aruncat câteva aluzii care, aparent, făceau referire la columbian și la controversele în care a fost implicat Pique.

Comediantul a făcut mai multe glume, cum ar fi referirea la cele "15 neveste ale sale pe rând".

Omul de afaceri a știut, de asemenea, să evite săgețile intervievatorului său, care de obicei își urcă invitații într-o mașină pe care o conduce pe străzi în timp ce vorbește cu ei.

"Nu te-am mai văzut de la ultimul scandal, adică de ieri", a spus "Scorpionul de aur".

Pique doar a zâmbit, apoi a explicat: "Ei bine, acum sunt relaxat tot timpul.

Fostul fotbalist nu a făcut nicio referire la cântăreață sau la copiii săi, dar a lăsat să se înțeleagă cum se simte în viața sa la mai bine de un an de la controversata despărțire și după ce a părăsit fotbalul profesionist.

"Sunt calm", a dezvăluit spaniolul, "Mă bucur că sunt retras și acum sunt președintele Ligii Regilor, așa că ne simțim bine".

"Nu îmi lipsește fotbalul, sunt foarte calm, foarte bine, era timpul, într-o nouă fațetă a vieții mele și abia aștept", a mai spus el.

Piqué nu dă curs discuțiilor cand vine vorba despre Shakira, dar iată cum reacționează la Bizarrap

De asemenea, fostul sportiv nu a făcut nicio mențiune despre Clara Chía Marti, actuala sa parteneră, cu care i-ar fi fost infidel Shakirei.

Însă, la un moment dat în interviu, omul de afaceri în vârstă de 36 de ani a lăsat să se înțeleagă că îi place muzica lui Peso Pluma și chiar a lui Bizarrap, producătorul muzical care a făcut echipă cu columbianca la începutul anului pentru a lansa controversatul album 'Bzrp Music Sessions, Vol. 53'.

În acea piesă, Shakira aruncă săgeți dure la adresa tatălui copiilor ei și al iubitei sale, făcând un joc de cuvinte cu numele lor.

În articolul

Pique s-a deschis publicului vorbind despre despărțirea controversată de Shakira la un an după eveniment. Ce declarații a făcut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x