Plecarea lui Alfonso Herrera în sezonul 4 al serialului Queen Of The South a ridicat semne de întrebare. Care a fost motivul real al plecării

Publicat pe 29.06.2023 la 18:47 Actualizat pe 29.06.2023 la 18:54

Javier Jimenez a fost unul dintre cele mai populare personaje din Queen of the South, însă Alfonso Herrera a părăsit serialul de succes la sfârșitul sezonului 4.

Alfonso Herrera

Profimediaimages.ro

Un mercenar al cartelului Jiménez, Javier Jiménez (Alfonso Herrera) a fost introdus în sezonul 3 din Queen of the South, dar și-a terminat totlul după ce a fost ucis în sezonul 4, iar plecarea sa bruscă a ridicat semne de întrebare. Având premiera la USA Network în 2016, Queen of the South a avut o durată de cinci sezoane, încheindu-și stagiunea în 2021.

Queen of the South este un remake al telenovelei spaniole La Reina del Sur și o urmărește pe Teresa Mendoza (Alice Braga), o femeie care construiește un imperiu al drogurilor în Mexic după ce fuge în Statele Unite. Pe măsură ce succesul și averea Terezei cresc, crește și profilul ei și lista celor care vor să o doboare.

Deși poate că nu era de asteptat, faptul că Javier a fost ucis din Queen of the South a fost o lovitură uriașă pentru toți cei care s-au atașat de personaj. Dar Herrera, care a avut succes, a jucat în mai multe proiecte de când a părăsit Queen of the South la sfârșitul sezonului 4. Actorul a continuat să apară în filmul mexican Dance of the 41 și în serialul TV Sitiados: México. Printre proiectele sale în limba engleză se numără Ozark și Rebel Moon, de Zack Snyder, care se va lansa pe 22 decembrie 2023. Dar, deși Herrera nu duce lipsă de conținut, Javier din Queen of the South este cel mai îndrăgit rol al său, iar mulți cred că l-a părăsit prea devreme, potrivit screenrant.com.

Alfonso Herrera a vrut să-l joace pe Javier doar pentru un sezon, acesta este motivul real

Queen of the South este o dramă polițistă cu miză mare, așa că moartea personajelor este adesea necesară pentru complot. Cu toate acestea, pentru că Javier devenise un personaj atât de apreciat de fani în Queen of the South, moartea sa s-a dovedit a fi șocantă pentru public. În timp ce unii fani Queen of the South ar putea fi tentați să dea vina pe scenariști pentru că s-au folosit de moartea lui Javier pentru a crea un final exploziv al sezonului 4, de fapt a fost dorința lui Herrera de a nu continua. Din acest motiv, scenariștii pentru Queen of the South au trebuit să găsească o modalitate de a-i oferi lui Javier o poveste convingătoare și o ieșire demnă de luat în seamă.

Într-un interviu acordat Express, Dailyn Rodriguez, co-showrunner al serialului Queen of the South, a povestit că Herrera a semnat pentru rolul lui Javier doar pentru un sezon, spunând: "Așa că știam că nu se va întoarce - nu că nu ar fi vrut. El a vrut să facă un singur sezon". De asemenea, producătorul a recunoscut că, datorită succesului actorului, în special în Mexic, existau alte roluri pentru care Herrera era luat în considerare, iar el avea nevoie de libertate pentru a urmări alte roluri. Popularitatea personajului Javier arată cât de talentați au fost Herrera și scenariștii de la Queen of the South în a da viață personajului.

În timp ce moartea lui Javier a fost macabră și de impact, ea a reprezentat și un punct de cotitură în serial. Pe măsură ce Queen of the South a continuat, o țintă a crescut pe spatele Teresei, făcând-o să devină mai nemiloasă și mai blazată ca lider. La începutul serialului, Teresa nu s-ar fi întors niciodată împotriva unuia dintre proprii aliați. Sacrificarea lui Javier a pus-o pe Teresa pe o cale diferită și a stabilit arcul ei de personaj pentru ultimul sezon al Queen of the South.

În articolul

Plecarea lui Alfonso Herrera în sezonul 4 al serialului Queen Of The South a ridicat semne de întrebare. Care a fost motivul real al plecării

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x