Poncho Herrera a filmat scene romantice cu un bărbat într-un serial cunoscut. Miguel Ángel Silvestre vorbește despre momentul în care l-a sărutat pe fostul artist RBD

Publicat pe 25.02.2024 la 15:30 Actualizat pe 25.02.2024 la 15:31

Alfonso Herrera a filmat mai multe scene de sărut cu un actor cunoscut pentru un serial îndrăgit. Despre ce este vorba.

actor poartă un tricou negru și un sacou gri

Poncho Herrera a filmat scene romantice cu un bărbat într-un serial cunoscut

Profimedia Images

Cei doi actori cunoscuți au participat în cadrul seriei Sense8 difuzat pe una dintre platformele de streaming. Au filmat scene de sărut, romantice, iar acum este Miguel Angel Silvestre cel care vorbește despre perioada petrecută pe platourile de filmare alături de fostul membru RBD.

Poncho Herrera a filmat scene romantice cu un bărbat într-un serial cunoscut

În lumea spectacolului, de obicei un sărut este mai mult decât se poate vedea pe micile ecrane. Așa a fost și cazul sărutului dintre Miguel Angel Silvestre și Poncho Herrera ( fost membru RBD). S-a transformat într-un moment viral și acum Sense8 este unul dintre cele mai îndrăgite producții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alfonso Herrera și Silvestre interpretează rolurile Hernando și Lito, respectiv. Ambele personaje sunt gay și relația lor este punctul central al întregului serial. Sărutul a fost parte din noul sezon al seriei. Amândoi actorii s-au arătat mândri de munca lor pe platourile de filmare, dar și de impactul pe care povestea a avut-o pretutindeni. Sărutul dintre actori nu a fost doar un moment pentru televizune. A fost într-adevăr un mesaj de iubire, acceptare și mândrie.

Într-un interviu realizat cu Karime Pindter, Miguel Angel Silvestre a punctat care dintre actori sărută mai bine: Luis Gerardo sau Poncho Herrera. De asemenea, actorul a povestit cum a fost filmată scena romantică.

“Cu Luis Gerardo m-am sărutat foarte puțin, cu Poncho a fost ceva mai mult. Lui Poncho i-am putut simți buzele într-o altă formă. Știi, a fost ciudat, barba lui, cât de bine miroase. Era ceva în legătură la care mereu îmi puneam întrebări și mi-am zis ce bine este să săruți un bărbat. Eu le spuneam că Poncho miroase foarte frumos.”, a declarat Miguel Angel, arată tvynovelas.com. Un alt sărut a fost oferit în timpul paradei gay din Sao Paulo, Brazilia. Cu toate acestea, nu a fost un moment oarecare.

A fost un sărut care a durat câteva secunde și a fost înregistrat de către camerele de filmat pentru a putea apărea în serialul Sense8 difuzat pe una dintre platfomele de streaming. Momentul a cauzat o adevărată senzație. Oamenii care au participat în cadrul paradei au aplaudat clipele.

Cine este Miguel Angel Silvestre, actorul cu care s-a sărutat Poncho Herrera

Născut pe 6 aprilie 1982 în Spania, este un actor recunoscut în țara natală. Sense8 a avut premiera între 2015 și 2018, fiind unul dintre cele mai urmărite seriale la momentul actual. În ceea ce-l privește pe Alfonso Herrera, acesta a făcut parte din grupul RBD și a jucat în telenovela Rebelde între 2004 și 2006.

Are doi copii, însă a divorțat de mama acestora. A format un cuplu cu Ana de la Reguera, însă în prezent este singur. A jucat alături de aceasta în producția Que viva Mexico!. Nu a ținut să participe alături de foștii săi colegi de trupă în cadrul turneului, dat fiind faptul că și-a urmărit cariera profesională de actor. De asemenea, a subliniat că nu va mai urca niciodată pe scenă ca și cântăreț. Joacă de asemenea în filmul Rebel Moon, o producție care a avut premiera în 2023.

În articolul

Poncho Herrera a filmat scene romantice cu un bărbat într-un serial cunoscut. Miguel Ángel Silvestre vorbește despre momentul în care l-a sărutat pe fostul artist RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x