Poncho Herrera și Diana Vasquez s-au despărțit! Cei doi au împreună doi copii

Publicat pe 07.12.2021 la 10:21 Actualizat pe 07.12.2021 la 11:19

Una dintre marile surprize ale showbiz-ului vine din partea fostului membru al trupei RBD, Poncho Herrera. Se pare că actorul și soția lui, Diana Vasquez, s-au despărțit. Cei doi au împreună doi copii, dar îi vor crește în continuare fără certuri și fără drame.

Alfonso Herrera poartă o ținută all-black și are mustață

Alfonso Herrera în cadrul National Hispanic Foundation în

Getty Images

Poncho Herrera și Diana Vasquez s-au despărțit, în ciuda faptului că au doi copii împreună. Fără certuri și cu maturitate, cei doi au rezolvat problemele de cuplu într-o manieră elegantă.

Actorul și-a anunțat fanii că au rămas prieteni și își vor crește copiii așa cum trebuie, pentru ca cei mici să nu simtă nicio lipsă.

Cei care l-au iubit pe Poncho Herrera în RBD au rămas uimiți, dat fiind faptul că actorul părea un familist convins.

Poncho Herrera și Diana Vasquez s-au despărțit

Viața lui Poncho Herrera a luat o întorsătură neașteptată. S-a despărțit de soția lui, Diana Vasquez, în ciuda faptului că au doi copii împreună. Cei doi au trăit viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor și întotdeauna au părut genul stabil, care încearcă să trăiască înconjurați de iubire.

Cu toate acestea, fostul membru al trupei RBD a mărturisit că despărțirea de Diana Vasquez a survenit în termeni amiabili, cu respect și maturitate.

“De acum ceva timp, am luat decizia alături de Diana Vasquez de a ne continua viețile pe drumuri diferite. Această situație a fost de comun acord și în termeni amiabili, mereu dorindu-ne ce e mai bun unul pentru celălalt. Ne purtăm respect și avem sentimente care nu vor putea trece atât de ușor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vom continua să fim prieteni buni și aliați pentru această familie frumoasă pe care am format-o împreună.”, a declarat Poncho Herrera.

Poncho și Diana și-au întâmpinat primul fiu în 2016, dar l-au ținut departe de rețelele sociale. Deși actorul a postat fotografii cu copiii pe rețelele sociale, niciodată nu le-a arătat chipul.

Poncho a făcut câteva declarații legate de fosta lui soție, Diana Vasquez, chiar în mediul online, acum ceva vreme: „Este arhitect, șef, iubită, soție, prietenă, somelier.”

Acum că au decis să se despartă, fostul membru “Rebelde” a scris pe contul personal de Twitter: “Dacă a fost ceva care ne-a ajutat să întărim relația, a fost menținerea vieții private, bucuria pe care am avut-o în fiecare moment al zilei.

Am vrut să devenim exemple pentru copiii noștri, să ajungă oameni de bine și cetățen responsabili.”

Mesajul lăsat în online de Poncho Herrera

Poncho și Diana au devenit părinți pentru a doua oară în 2020. I-au pus numele Nicolas și au continuat să trăiască departe de rețelele sociale.

“Așa cum știți, am vrut mereu ca viața personală să rămână departe de viața profesională, din respect pentru familia mea. Diana s-a transformat în complicea mea și alături de ea am dat întâmpinat cele mai minunate ființe din viața noastră.

În căutarea noastră de a deveni persoane mai bune și de a lăsa pe lume ceva frumos, vreau să vă spun că mă simt onorat că am putut să merg pe acest drum cu Diana.”, a scris Poncho.

În articolul

Poncho Herrera și Diana Vasquez s-au despărțit! Cei doi au împreună doi copii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x