Povestea de viață a faimoasei actrițe Joana Benedek. Care a fost motivul pentru care a renunțat la celebritate

Publicat pe 13.02.2023 la 12:26 Actualizat pe 13.02.2023 la 12:44

Povestea de viață a faimoasei actrițe Joana Benedek. Care a fost motivul pentru care a renunțat la celebritate și cu ce se ocupă în prezent.

Joana Benedek poartă părul lung, ondulat și zâmbește

Povestea de viață a faimoasei actrițe Joana Benedek

Getty Images

Actrița de origine română la îndepărtat de lumea celebrităților în 2011, cu toate că avea o carieră de succes în față. Joana a împărtășit în fața presei motivul pentru care a luat această decizie.

Povestea de viață a faimoasei actrițe Joana Benedek

Joana Benedek se bucură de viața departe de platourile de filmare, cu toate că a primit mai multe ofere de-a lungul timpului pentru a se reîntoarce pe micile ecrane. Chiar dacă nu a negat că și-ar dori acest lucru, pentru moment se bucură de căsnicie și alte proiecte profesionale. Actrița de origine română în vârstă de 52 de ani avea o carieră de succes în telenovele. Cu toate acestea în 2011 a decis să-și schimbe traiectoria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am oferit prioritate vieții personale, ca întotdeauna. Cred că oamenii trebuie să se dezvolte și obiectivele ți se transformă și ele în acest fel. De asemenea, percepția asupra vieții sau maniera în care o abordezi. Mi-am dat seama că a avea succes într-o arie a vieții, care este cariera, nu îmi oferea acea pace totală și fericire.”, a declarat Joana Benedek, potrivit Univision.com. Actrița s-a căsătorit cu Javier Vargas în 2022, atunci când au realizat cununia civilă.

În toamna aceluiași an au avut parte de cununia religioasă. Aceasta spune că duce dorul actoriei, dar își dorește să experimenteze și alte lucruri în viață.

“Când nu mai ai o carieră atâția ani, e minciună să spui că nu duci dorul, dar sunt alte lucruri pe care vreau să le experimentez în alte arii ale vieții. Suntem suflete în continuă evoluție și în viață trebuie să căutăm modalități prin care să ne eliberăm. Cariera este o idee, dar nu este unica.”, a explicat actrița celebră. Ultima telenovelă în care s-a dedicat ca și actriță a fost Dos hogares în anul 2011. A explicat că până în prezent a primit mai multe oferte din partea producătorilor.

“Am un proiect pe care îl aștept de 6 ani, însă nu a primit aprobarea.”, a spus vedeta.

Cu ce se ocupă Joana Benedek în prezent

De altfel, a mărturisit că și-ar dori să vadă și actori noi care își doresc să practice această meserie. În ceea ce privește viața sa profesională, aceasta se ocupă în prezent cu distribuirea suplimentelor alimentare și conferințelor pe care le oferă.

“Sunt foarte fericită în această etapă a vieții. Am un partener cu care am foarte multe lucruri în comun, vedem viața în același mod, suntem semne de aer și împart totul cu cineva care gândește la fel ca mine fără a-i impune acest lucru.”, a continuat. Susține că este complet independentă din punct de vedere financiar și nu cere ajutorul soțului său în această privință.

“Sunt o persoană activă și independentă. Am o carieră de 30 de ani, nu depind de nimeni. Dacă era așa, relația era dezechilibrată.”, s-a confesat în fața presei. Cu toate că era una dintre actrițele îndrăgite de fanii din toată lumea, s-a retras din lumea actoriei acum 10 ani. Originară din București, a câștigat fanii de partea sa în anii 2000.

În articolul

Povestea de viață a faimoasei actrițe Joana Benedek. Care a fost motivul pentru care a renunțat la celebritate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x