Povestea pozelor în ipostaze tandre dintre Joe Jonas și Dulce María. Fanii au readus în atenția publicului vechea idilă

Publicat pe 08.12.2023 la 18:14 Actualizat pe 08.12.2023 la 19:34

Recent, pe rețelele de socializare au reapărut niște fotografii vechi în care Dulce María și Joe Jonas apar într-o ipostază tandră, ceea ce a stârnit curiozitatea internauților cu privire la natura relației lor din trecut.

Dulce María și Joe Jonas

Profimediaimages.ro

Aceste imagini au dus la întrebări cu privire la posibila lor relație romantică, așa că vom explora cum s-au cunoscut cei doi artiști.

Joe Jonas și Dulce María, prietenie sau idilă fierbinte?

Joe Jonas și Dulce María și-au început carierele solo în 2011, după ce amândoi s-au separat de grupurile anterioare în care și-au format cariera, Jonas Brothers și RBD. În acel moment, Dulce María a părăsit trupa RBD pentru a-și începe propria carieră solo, în timp ce Joe Jonas se afla pe calea sa către lansarea primului său single solo, "See No More".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amândoi căutau să-și extindă audiența la nivel mondial. Joe Jonase își dorea să cucerească publicul latino-american, în timp ce Dulce María visa să se facă auzită în lumea vorbitoare de limbă engleză, potrivit univision.

Oportunitatea de a se promova în această direcție s-a ivit când au fost invitați să cânte la Auditoriul Național în cadrul evenimentului MTV World Stage. Organizatorii au decis să aducă pe scenă artiști de top, iar întâlnirea a fost perfectă pentru membrii a două trupe de tineret.

La momentul respectiv, martorii au observat o chimie specială între Dulce María și Joe Jonas. Pe scenă, cei doi păreau să dezvolte o conexiune naturală, ceea ce a alimentat zvonurile despre o posibilă relație.

Într-un interviu pentru Univision, Dulce María a recunoscut că a avut o întâlnire cu Joe Jonas, chiar cu două zile înainte de concert. Cu toate acestea, întâlnirea a fost mai mult din motive de muncă și nu a avut un caracter romantic. Cântăreața a lăudat comportamentul lui Joe Jonas, descriindu-l ca fiind amabil și deschis.

După această întâlnire, atât Dulce María, cât și Joe Jonas au continuat să-și promoveze proiectele respective și au interacționat cu fani pe rețelele de socializare.

Cu trecerea timpului, au apărut celebrele fotografii care i-au surprins pe Dulce María și Joe Jonas într-o ipostază tandră, fotografiile fiind făcute pe o plajă din Cabo San Lucas de către paparazzi. Cu toate acestea, zvonurile privind o relație romantică nu au fost niciodată confirmate de niciunul dintre artiști și nu există dovezi solide care să susțină aceste speculații.

În ciuda speculațiilor, relația lor nu a fost niciodată confirmată sau dezvăluită publicului.

În articolul

Povestea pozelor în ipostaze tandre dintre Joe Jonas și Dulce María. Fanii au readus în atenția publicului vechea idilă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x