Povestea relației dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-a transformat într-o dramă romantică. Primele declarații ale interpretului despre situația actuală

Publicat pe 17.04.2023 la 13:59 Actualizat pe 17.04.2023 la 14:35

Povestea relației dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-a transformat într-o dramă romantică. Primele declarații ale interpretului despre situația actuală.

Demet Özdemir poartă părul lung, desprins și Oğuzhan Koç poartă un tricou negru negru și o geacă verde

Povestea relației dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Instagram

Povestea de dragoste dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç poate fi transformată fără doar și poate într-un serial dramatic. De la primele începuturi, până la ruptura care s-a produs după doar 8 luni de căsnicie, toate datele indică faptul că producătorii turci ar putea folosi această idilă drept inspirație pentru viitor.

Povestea relației dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-a transformat într-o dramă romantică

Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în cadrul unei emisiuni TV în 2017. Ulterior au devenit un cuplu, s-au despărțit într-o călătorie la Paris și au redevenit iubiți ca apoi să se căsătorească. După doar 8 luni în noua relația, au decis să divorțeze pe 13 aprilie 2023. S-a zvonit în repetate rânduri că motivele separării ar avea legătură cu parteneriatele extra conjugale, însă niciunul nu a vorbit despre un astfel de eveniment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ba mai mult, actrița din “Vis de iubire” a ținut să confirme public faptul că divorțează de artistul turc și a cerut respect pentru noua situația creată în viața personală. De asemenea, au apărut informații cum că Oğuzhan Koç ar avea o relație cu actrița Yağmur Tanrısevsin cu care Demet Özdemir este de altfel prietenă.

În cel mai recent interviu, interpretul s-a arătat de-a dreptul mirat de situația actuală a relației sale și de motivele care au împins-o pe actriță să-și dorească divorțul. Înainte de a forma un cuplu cu Demet Özdemir, cântărețul s-a iubit timp de 4 ani de zile cu Yağmur Tanrısevsin. Ulterior și-a anunțat relația cu actrița din “Vis de iubire” la începutul lui 2021. După o perioadă de separare, Oğuzhan Koç a decis să-și ceară partenera în căsătorie, iar nunta a avut loc într-un stil mare. Vedete, faimoși și familie au participat în cadrul evenimentului, iar fotografiile au apărut la scurtă vreme în mediul online.

La începutul lunii februarie 2023 s-a zvonit că cei doi ar fi avut parte de o ceartă pe care nu ar fi reușit să o rezolve în termeni amiabili. Ca o adevărată poveste de pe micile ecrane, totul a început cu romantism și s-a terminat dramatic.

Demet Özdemir își continuă planurile profesionale, în ciuda problemelor de cuplu

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-au căsătorit în august 2022 și în primăvara anului 2023 au decis că își doresc să divorțeze. Cu toate că planurile personale nu au mers așa cum și-ar fi dorit, actrița continuă să-și uimească fanii cu planurile profesionale. Are peste 15 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori publică imagini și filmulețe atât din viața personală cât și din cea profesională. Cele mai multe dintre colaborări sunt urcate rapid pe internet, fiind printre cele mai bine cotate vedete din Turcia.

Unul dintre prietenii apropiați ai cuplului a menționat faptul că Oğuzhan Koç ar fi întrebat: „Nu înțeleg de ce această căsnicie a luat sfârșit. Nu știu ce s-a întâmplat cu soția mea.” Într-un comunicat publicat în mediul online, actrița din “Vis de iubire” a dezvăluit care au fost motivele din spatele deciziei radicale.

În articolul

Povestea relației dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-a transformat într-o dramă romantică. Primele declarații ale interpretului despre situația actuală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x