Povestea și distribuția s-au schimbat complet în serialul Numele meu este Farah. O producție despre putere cu Demet Ozdemir și Engin Akyurek

Publicat pe 27.09.2023 la 20:03 Actualizat pe 28.09.2023 la 08:47

Primul episod din Numele meu este Farah sezonul doi are premiera în Turcia pe 27 septembrie. Totul va fi diferit acum, spun producătorii.

Serialul Numele meu este Farah cu Demet Ozdemir și Engin Akyurek este una dintre cele mai așteptate producții din Turcia la momentul actual. Revine cu cel de-al 15-lea episod în sezonul 2 pe data de 27 septembrie.

Povestea și distribuția s-au schimbat complet în serialul Numele meu este Farah

O întreagă armată de fani din mediul online așteaptă cu nerăbdare continuarea poveștii de iubire dintre cele două personaje principale. Se pare că aceasta va fi cu atât mai diferită acum, asta după ce distribuția a fost cu totul shimbată, iar istoria se va vedea încă o dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Ozdemir și Engin Akyurek, cei doi actori principali din Numele meu Farah au primit suport pe rețelele sociale, acolo unde fanii au început să le ofere tot mai multe comentarii și aprecieri.

Actrița celebră din Turcia are în prezent peste 16 milioane de fani pe pagina personală peste 16 milioane de prieteni virtuali. A publicat de asemenea peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea vine chiar de pe platourile de filmare ale seriei Numele meu este Farah. Îmbrăcată într-o rochie neagră de mătase, vedeta stă întinsă pe un pat. De asemenea, postarea in care apare alături de actorul princial i-a surprins pe fani.

Noul sezon mult așteptat din Numele meu este Farah a fost deja distribuit și în mediul online. Entuziasmul fanilor este nemăsurat. Printre numele care vor face parte din distribuție se numără Feyyaz Duman, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, cei care se vor face fără doar și poate recunoscuți în cel de-al doilea sezon.

Din distribuția deja formată se află actorii: Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak Alper, Burcu Türünz and Mustafa Avkıran.

Primul sezon al seriei Numele meu este Farah

Numele meu este Farah a fost cu adevărat o parte indispensabilă în zilele de miercuri pentru telespectatorii din Turcia. Primul sezon i-a impresionat cu adevărat, asta dacă ținem cont de toate comentariile din mediul online. Tahir, cel care a fost încarcerat din cauza faptului că Mehmet a căzut în comă, găsește o altă Farah la întoarcerea în libertate.

Farah, capturată de Behnam, încearcă să-l convingă pe Tahir că își dorește divorțul. Este speriat de ceea ce i-ar putea face Behnam. Viața a fost crudă cu acesta încă din copilărie și l-a transformat într-un adevărat monstru. Totul a funcționat la capacitate maximă pentru Tahir, însă norocul i-a surâs atunci când a întâlnit-o pe Farah alături de copilul său. Acesta este cu adevărat visul unui cămin liniștit, a unei familii fericite și a unei femei care îl iubește. Își va lăsa el visul să zboare? Totul se va afla în cel de-al doilea sezon al seriei turcești.

Engin Akyurk este unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Turciei cu peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Povestea și distribuția s-au schimbat complet în serialul Numele meu este Farah. O producție despre putere cu Demet Ozdemir și Engin Akyurek

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x