Poze din timpul shooting-ului pentru serialul Adela. Ce a lăsat Oana Moșneagu să se vadă pe imagini

Publicat pe 16.08.2021 la 11:26 Actualizat pe 16.08.2021 la 12:00

Oana Moșneagu a postat o serie de fotografii alături de Mara Oprea, protagonista serialului Adela, din timpul ședinței foto pentru promovarea sezonului 2. Desigur, actrița nu s-a rezumat la a le arăta fanilor imagini care vor fi deja văzute, ci a ales să afișeze imagini neoficiale. Cum s-au pozat cele două actrițe.

Colaj de fotografii cu trei dintre actorii serialului Adela

Mara Oprea și Oana Moșneagu sunt două dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscute după rolurile pe care le au în Adela. În serial sunt personaje rivale, însă în realitate se înțeleg de minune

Antena 1/ Adela

Mara Oprea și Oana Moșneagu sunt două dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscute după rolurile pe care le au în Adela. În serial sunt personaje rivale, însă puțini se gândeau că cele două protagoniste, în realitate, se înțeleg de minune.

În ultima postare făcută de Oana Moșneagu, fanii au putut vedea de departe ce relație apropiată este între Adela și Andreea, în ciuda rolurilor pe care le joacă. Oana Moșneagu a postat câteva imagini neașteptate în care i se vede brațul fracturat, pus în ghips și Mara care o îmbrățișează strâns.

Imagini neoficiale din timpul ședineți foto de promovare a sezonului 2 Adela. Cum au fost surprinse Andreea și Adela

Deși în serial sunt rivale, în realitate cele două sunt foarte bune prietene. Dacă rolurile le deosebesc, viața reală le apropie.

Adela și Andreea sunt două persoanje diferite, anatagoniste, care nu seamană deloc una cu celalată la intenții. Andreea i-a furat identitatea Adelei și ar face orice să-i fure întreaga viață, iar Adela este pașnică și caută echilibrul.

Oana Moșneagu trece printr-o perioadă ddelicată, după ce și-a fracturat brațul, însă nu lasă ca această întâmplare să-i afecteze în vreun fel cariera sau starea de spirit. Este foarte veselă și se distrează cu actorii din Adela ori de câte ori are ocazia, dar mai ales cu Mara Oprea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea din serialul Adela a postat două fotografii alături de Adela. Cele două pare că se jucau împreună și se îmbrățișau în timpul pozelor.

Mai mult, fanii au aflat că se vor bucura de episoade mai lungi din serialul Adela: "Poze neoficiale din timpul shooting-ului oficial de promovare a sezonului 2 din @adela_paginaoficiala care are premiera joia viitoare de la 20:30. P.s.: începând cu acest sezon, episoadele vor fi mai lungi, deci programul de difuzare este între 20:30 și 23:00", a scris Oana Moșneagu în descrierea postării.

În articolul

Poze din timpul shooting-ului pentru serialul Adela. Ce a lăsat Oana Moșneagu să se vadă pe imagini.

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x